Проблем с предпазни колани на Авенсис Т25
-
- Автомобил: Авенсис т25 2.0 vvt-i D4 147HP
- Благодарил/а: 1 път
slowtraveler, По коментара Ви разбирам че явно сте се засегнал.Съжалявам за което (ама друг път) ! Абсолютно безполезен коментар . Страшен форум си имате
- WoLF
- Благодарил/а: 513 пъти
- Получена благодарност: 219 пъти
Жорка, очакваме те пак като завали сняг и не можеш да караш BMW-то
- BOz
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 182 пъти
Не може да се изключи. Има 3 основни варианта.
1. Жена ти да е много голяма и да стига положението на колана, при който се активира въпросната система.
2. Жена ти прекалено много издърпва колана докато търси къде да го закопчае. Което отново активира тази му опция.
3. Да има някакъв проблем. Според мен малко вероятно.
Ти като седнеш отзад и си закопчаеш колана нормално, без да го изтегляш целия, пак ли се заключва? Просто да потвърдиш нейната теза. А на другото място (другия колан) пак ли е така? Малко вероятно и двата колана да са дефектни (3-та точка от вариантите).
Разход на хибрид->
Разход на дизелов автоматик ->
Разход на дизелов автоматик ->
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 282 пъти
- Получена благодарност: 299 пъти
Хаха, мислех си, че само ми се струва, че не четеш, ама сега се убедих - изключително съм се засегнал и затова чак ми бе смешно докато писах предходния коментар
За това, че си написал абсолютно безполезен и безсмислен коментар - абсолютно си прав... Реално в моят коментар можеш да намериш въпросите, на които така и не си си направил труда отговориш...
А отговорът би могъл да разясни дали е проблем, дали неправилна употреба, или търсене кусури на марката, 'щото искам XM, пък парите са за Авенсис'
BOz, струва ми се, че колегата няма никакво намерение да проясни дали е проверил предложените варианти - пишеше и в мненията отпреди година, пък както се вижда - освен мрънкане няма никаква обратна връзка...
П.С. бил съм и в БМВ форума докато бях взел едно БМВ за служител - има и свестни хора, ама има и доста 'галоши' - дали пък марката не привлича
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008