MyT
-
- Автомобил: Toyota Corolla
- Получена благодарност: 1 път
- itzoa
- Автомобил: Yaris Cross Hybrid 2023
- Благодарил/а: 68 пъти
- Получена благодарност: 54 пъти
MyT
Питал съм за дистанционното пускане на климатика, при мен го няма, но има всичко останало - нотификации за отворен прозорец, пробег, гориво и т.н. А съм с ниско ниво (фенси), хибрид. Но паленето ми не е с бутон, а просто - с ключ, затова ми казаха, че не работи дистанционното включване на климатика. Мисля, че работи само при хибриди и то със старт бутон.
Но както стана ясно, последната седмица, когато баш най-много се вълнувах от това дали колата ми е където я оставям, защото бях на морето - не може да се разчита на това приложение, защото нямах никаква връзка и не ми отчиташе нищо. Но от вчера се оправи само.
Но както стана ясно, последната седмица, когато баш най-много се вълнувах от това дали колата ми е където я оставям, защото бях на морето - не може да се разчита на това приложение, защото нямах никаква връзка и не ми отчиташе нищо. Но от вчера се оправи само.
-
- Автомобил: Rav4 Plug-In Hybrid
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 11 пъти
MyT
Привет на всички. След повече от 20 години със Шкода, се реших на малка промяна и си поръчах RAV4 Plug In Hybrid. Колата е произведена вече и пътува към България. Имам VIN номер и се опитах да въведа номера в приложението и да видя какво ще ми покаже. My Toyota ми казва, че ВИН номера не е валиден и ме препраща към MyT. Когато го въведох в MyT ми показа автомобила, като разбира се няма никаква функционалност, защото физически нямам достъп за да продължа регистрацията на автомобила към моя профил. Каква е разликата м/у двете приложения и кое ползвате вие?
Благодаря
Благодаря

-
- Автомобил: Toyota Corolla
- Получена благодарност: 1 път
-
- Автомобил: RAV4 plug-in hybrid
- Благодарил/а: 89 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти