За яристите 2014 добре са се справили. Ще проверим по - новите
Corolla E21 / Auris E21 - Поколение XII - /2019-2024/ - двигатели/задвижване и дизайн
-
- Автомобил: Тойота корола
- Благодарил/а: 69 пъти
- Получена благодарност: 38 пъти
Новите Corolla / Auris Поколение XII - /2019- / - двигатели/задвижване и дизайн
-
- Благодарил/а: 5 пъти
Здравейте!!!Такъв тип щети покриват ли се от каското,и как стоят нещата със заявяването на щета,защото гледах в протокола....а той е за ПТП,не за удари от камъчета!!!Каското е на Армеец.Благодаря предварително за отговорите!!!
- Прикачени файлове
-
- 20230818_154327.jpg (281.63 KiB) Преглеждано 1971 пъти
-
- 20230818_175611.jpg (381.21 KiB) Преглеждано 1971 пъти
-
- Автомобил: Тойота корола
- Благодарил/а: 69 пъти
- Получена благодарност: 38 пъти
Какъв протокол? Щетата от ПТП ли е или от камъчета? От камъчета се покрива. Ако е от ПТП ти трябва документ дали протокол дали от полиция. Как става завеждане. Ако си лизинг в София вероятно са ти направили застраховка през техния брокер. Имат един служител, който ти съдейства при завеждане. В общи линии звъниш му разбирате се за час дата и място. Отиваш той ти взима документите попълва ги, ти седиш като тюфлек и чакаш да се разпишеш.
Съвет: Ако при завеждането на щета по някакъв повод пише свидетели или други хора, дори и да са били наистина на мястото и всичко да се е случило така, както е написано, не се подписваш от чуждо име, па било то и само проформа. Ако не ти се занимава, отиваш в ликвидационен център директно сам, попълваш си сам и си подаваш. Толкова.
Възлагателното писмо има срок 3 години. Може да изчакаш да ти се съберат повече щети и да ги вкараш накуп.
Съвет: Ако при завеждането на щета по някакъв повод пише свидетели или други хора, дори и да са били наистина на мястото и всичко да се е случило така, както е написано, не се подписваш от чуждо име, па било то и само проформа. Ако не ти се занимава, отиваш в ликвидационен център директно сам, попълваш си сам и си подаваш. Толкова.
Възлагателното писмо има срок 3 години. Може да изчакаш да ти се съберат повече щети и да ги вкараш накуп.
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.6 e210
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
Да споделя една нова джджа от китайците си закупих модулче за безжичен андройд ауто и епъл кар, само го вързах да пробвам не съм карал още но се вурза веднага само wifi и bluetooth се активира, само с АА съм пробвал ето и линк ако някой се интересува
https://a.aliexpress.com/_ms0VFSm
https://a.aliexpress.com/_ms0VFSm
Toyota Corolla 1.6 e210
- BladeBG
- Автомобил: Toyota Corolla 2019 Luxury
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 10 пъти
Колко време му отнема да зареди и тръгне след като се запали/включи колата?
-
Веднъж съм го включвал, но може и да е по бързо от колкото с кабел, а и аз съм с аандройд и явно при моя телефон и версия нещо си има бъг и понякога се връзва и развързва и като рестартирам телефона се оправя та и това се надявам да ми отпадне ама ще видя като го поизползвам малко
Toyota Corolla 1.6 e210
-
- Автомобил: Corolla E210 1.6
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 7 пъти
Има и други такива джаджи на европейския пазар - AAWireless, Ottocast, Motorola.
Май почти всички имат някакъв бъг и не работят на 100% изрядно, та се чудя до колко има смисъл от такова устройство. Има смисъл да се проучи
Май почти всички имат някакъв бъг и не работят на 100% изрядно, та се чудя до колко има смисъл от такова устройство. Има смисъл да се проучи

- BladeBG
- Автомобил: Toyota Corolla 2019 Luxury
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 10 пъти
Мен ме интересува конкретно този модел, които си взел колко време му отнема да тръгне. Защото това е основен проблем на тези допълнителни устройства - тепърва тръгват да зареждат, когато се включи/запали колата и може да отнеме до минута докато тръгне.Volkata написа: ↑29 Авг 2023 08:28 Веднъж съм го включвал, но може и да е по бързо от колкото с кабел, а и аз съм с аандройд и явно при моя телефон и версия нещо си има бъг и понякога се връзва и развързва и като рестартирам телефона се оправя та и това се надявам да ми отпадне ама ще видя като го поизползвам малко
-
Днес за втори път го включих, докато слезнах от колата да затворя гаража си включих wifi и блутуа и преди да влезна в колата се свърза като го ползвам малко повече пак ще пиша но със кабела поне при мен ставаше по бавно. И това което съм поръчал е Carlinkit 5.0 2air май поне е има които са 5.0 ама писах на китаеца ама нищо смислено не ми отговори, но това мисля е най - новото по е по цената и по номерчето
Toyota Corolla 1.6 e210
- FearSoft
- Автомобил: Corolla Hybrid 1.8. Tук е!
- Благодарил/а: 63 пъти
- Получена благодарност: 100 пъти
► Виж съдържание
Toyota Corolla 1.8L (HEV Special), Ex+, MC23
-
- Автомобил: Toyota Corolla MC'23
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
Аз ползвам от две седмици smartbox за безжично свързване на андроид телефон към андроид ауто на Корола, фейслифт 23 г. Доволен съм, телефона се връзва за 10-тина секунди. Купих го от Алиекспрес, https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802petEkh. Засега работи безпогрешно, инсталирах си даже апликация carplay и по този начин имам на мултимедията youtube.
-
Бях легнал вече и е точна забележката, но основното което съм искал да предам, като информация мисля, че се разбира.
Вчера ползвах 3 часа waze и доста ми се губеше връзката, но със самото със самия waze, а не с АА, което и с кабел ми се случвало, като цяло си е по удобно без кабел и за момента съм доволен.
Вчера ползвах 3 часа waze и доста ми се губеше връзката, но със самото със самия waze, а не с АА, което и с кабел ми се случвало, като цяло си е по удобно без кабел и за момента съм доволен.
Toyota Corolla 1.6 e210
-
- Автомобил: Corolla 1.8HSD Executive+ MY22
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Аз ползвам AAWireless и съм много доволен. Свързва се за около 30сек след стартиране на колата автоматично без да пипам нищо по настройките. Не прекъсва по време на движение дори при дълго пътуване.
-
- Благодарил/а: 5 пъти
Здравейте!Случайно да сте пробвали дали тръгва флашка по-голяма от 16BG на медията за музика!?Питам защото моята е почти пълна,а трябва да кача още около 30 песни,и не ми се трият други!Знам,че има опции....музиката в телефона и да слушам през блутуут,но при мен излиза доста по-тихо така,отколкото на флашката!Телефона да е свързан с кабел също не ме устройва, искам да спра с колата,и си слизам....не да взимам телефон,да откачам кабел!!Имам една 32GB,но трябва да я трия,форматирам,качвам на нея 14GB,и тогава да пробвам.Та ако някой е пробвал,ще съм благодарен за мнението му!!
- stereo_man
- Автомобил: Corolla E210
- Благодарил/а: 8 пъти
Мисля, че моята е 32 gb, но не сън 100% сигурен. Мога малко по-късно или утре сутрин да ти потвърдя
Corolla E12;
Corolla E210
Corolla E210