Доставка на НОВИ автомобили 2022 - срокове и процедури ?
- dimitar1029
- Автомобил: Toyota corolla cross hibrid
- Получена благодарност: 7 пъти
Днес се отказах от поръчната корола седан хибрид екзекютив плюс. Чакам от ноември 2022г. и ми писна. За късмет в шоурума във Варна имаха налична корола крос екзекютив плюс 2.0, 4х2 и я взех без да се замислям много - черна перла. Отказана поръчка, поръди неотпуснат лизинг. До сряда другата седмица ще я регистрират и ще я взема. На живо я видях и съм очарован. За карането ..... след като я взема.
-
- Автомобил: Toyota Corolla 2015 1.6
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 5 пъти
Колега, много си нетърпелив, ние от юни 2022 вече претръпнахме 
Честито и безаварийно! За мен Крос-а е топ-автомобил, намести се в една много удобна ниша между "малкия" за мен CHR и доста уголемената RAV4. Чакам да кажеш какво е усещането от возията и големия мотор.

Честито и безаварийно! За мен Крос-а е топ-автомобил, намести се в една много удобна ниша между "малкия" за мен CHR и доста уголемената RAV4. Чакам да кажеш какво е усещането от возията и големия мотор.
- FearSoft
- Автомобил: Corolla Hybrid 1.8. Tук е!
- Благодарил/а: 63 пъти
- Получена благодарност: 100 пъти
Не много разумно решение според мен. Можеше да си вземете другия модел, а когато този дойде - да го преотстъпите/препродадете на някой по-нетърпелив от чакащите. 100% нямаше да сте на загуба. Аз поне така бих направил

Toyota Corolla 1.8L (HEV Special), Ex+, MC23
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- FearSoft
Явно търговецът в мен не заспива 

- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Ако не я взема на цена с поне 10% под офертата от Тойота, и то без да е карана въобще, аз пък няма да я взема. Освен ако не е точно това, което искам, с точния цвят и т.н. и отново с 0 изминати километри от новия собственик.
Лично се съмнявам да изкараш някой лев вече от такова търговско начинание.
Лично се съмнявам да изкараш някой лев вече от такова търговско начинание.
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

- memorex
- Автомобил: avatar
- Благодарил/а: 90 пъти
- Получена благодарност: 67 пъти
А защо преди да се откажете от поръчка не пуснете информация за това във форума.Предполагам ще има заинтересовани и ще се разберете някакси .
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
-
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Тя тази кола ще стигне все до някой. Така един колега тук от форума извади късмет с RAV4.
2009 Toyota Avensis 2.2 D4D 150 hp
- FearSoft
Така е, но предполагам, че цената, на която я е поръчал е по-ниска от моментната. Поне при мен разликата е над 8 бона. А че ще е нова е ясно, нали идва от салона?
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
И да е по-ниска не ми се вярва да е чак такава разликата. И да е такава разликата, да заключиш 50 хиляди лева, да вкараш колата в гаража с надеждата да изкараш евентуално някакви съвсем тънки пари и то въобще без включен риск от обезценка. Като, вече мое мнение, скоро това надуване, което се наблюдаваше през скорошен изминал период ще престане. За мен лоша бизнес идея в този момент, с огромна вероятност от загуба.
Със сигурност ще изкараш много повече пари сега да купиш зърно и да го продадеш по-бързо и скоро от колата.
Със сигурност ще изкараш много повече пари сега да купиш зърно и да го продадеш по-бързо и скоро от колата.

Разход на хибрид-> 

- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Това със зърното също не е сигурно. Миналата година много хора се набутаха с милиони, защото мислеха, че зърното ще поскъпне. Случи се точно обратното.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- dimitar1029
- Автомобил: Toyota corolla cross hibrid
- Получена благодарност: 7 пъти
Поръчката ми от ноември 2022г. е по сегашната ценова листа - хибрид, екзекютив + бяла перла - 60440лв. Поредното обещание беше - "колата СИГУРНО ще влезе в производство август и ще е във Варна през септември". Слушах го от март месец. И така или иначе докато чаках ме зачопли защо не поръчах корола крос и в петък в салона имаше налична - големия мотор, черна перла и екзекютив + ниво. Все едно аз съм я поръчал - не се колебах и я взех. Чакам да я регистрират до сряда. Моята поръчка ще я вземе някой през СЕПТЕМВРИ. Капарото ще ми бъде върнато.
-
- Автомобил: Corolla HB 2.0
- Получена благодарност: 2 пъти
Здравейте. През юни си поръчах Highlander. Казаха ми една година че ще чакам.
Случайно намерих тази тема и виждам че имате доста информация. Има ли някой друг, който си е поръчал този модел? Някой да го приел доставка вече?
Случайно намерих тази тема и виждам че имате доста информация. Има ли някой друг, който си е поръчал този модел? Някой да го приел доставка вече?
- itzoa
- Автомобил: Yaris Cross Hybrid 2023
- Благодарил/а: 68 пъти
- Получена благодарност: 54 пъти
Случайно някой да чака прословуто чекване на автомобили, които трябва да са пристигнали от Букурещ в Пазарджик някъде около 5-ти юли? Още чакам да ми кажат, че наистина е в България и да мога да я платя и да я взема, при все че дилъра ми се обади, че е тръгнала от Букурещ на 5-ти юли.
Последното обяснение от миналата седмица беше "Не е минала чек защото са влезли 120 коли от Румъния"....
Колко време отнема това по принцип?
Последното обяснение от миналата седмица беше "Не е минала чек защото са влезли 120 коли от Румъния"....
Колко време отнема това по принцип?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Може и 2 седмици да отнеме. Зависи кога ще дойде ред на Вашия автомобил, защото те ги подреждат на паркинга и започват обработка по ред на подреждане.
Казаха ли Ви номера на шасито?
Казаха ли Ви номера на шасито?
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.