За да не пише само таратор и аз да напиша някой ред.
Имам AUTEL AP200.
Autel AP200
Чете доста параметри, свързва се сравнително бързо с универсалната си програма. Има приложение за телефона. Безплатно се сваля определена марка. Останалите са по спомен около 20 щатски долара. Приложението за Тойота е AsiaDiag, което подозирам, че не е само за Тойота изхождайки от името. За съжаление, не чете скоростите (много исках да проследя температурата на маслото на различни режими, но...). Също така, не успях да променя параметри по климатика. Дразнещи за мен неща, като управелението на рециркулационната клапа, включването на компресора при пускане на обдухване само на предно стъкло и т.н. Отделно искам да си променя там някои звуци за отключване/заключване, задържане на плафони, светване при приближаване с ключ, време за заключване след отключване, ако не се отвори врата и други подобни, не се сещам за всичко. Четох в другата тема, че slowtraveler го е правил с EasyDiag 2, но не ми се дават пари и за него, та реших да пробвам да инсталирам GTS+, пък ако не стане, някой колега, който предлага услуги с дилърска диагностика ще ми направи промените, срещу съответната цена