метан или газ за селика
-
метан или газ за селика
вьзможно ли е поставянето на метан или газ на тойота селика 96г?двигателя е 7а-fe 115кс.чувам че след 50- 60 хиляди клапаните изяждат леглата си.благодаря ви предварителноІ 

Re: метан или газ за селика
Разликата кат пари при 60000км е >4000лв, та вероятно ще покрие ремонта(при лоложение изобщо че се наложи такъв), но ако искаш икономична кола, вземи малолитражка, не съсипвай хубавицата...nikolai nikolov написа:вьзможно ли е поставянето на метан или газ на тойота селика 96г?двигателя е 7а-fe 115кс.чувам че след 50- 60 хиляди клапаните изяждат леглата си.благодаря ви предварителноІ
забравих да кажа, че на газ ми дава извън града на нормално каране до 150... 9л. а когато я стъпвам повече от 10 не качва... ето сега се пребирам от бургас към варна и за 130км заредих с мъка 13лв... а на бензин на 150км на магистралата при постоянна скорост 7.5литра....AIR_MEN написа:здравей...
аз карам 3S-GE на газ от около 100 000км... не ми е дала проблем... но и ако не я бях взел с газовото нямаше и да го сложа де ...
-
метан или газ за селика
благодаря ви Іне разбрах само противопоказно ли е за мотора 7а-фе работата на газ или метан изнае ли някой -кьде да попитаме за компетентно мнение?