FearSoft, доколкото видях в предходните коментари, сте поръчали Toyota Corolla Hybrid 1.8 седан. Бихте ли казали кога сте я поръчал и с какво ниво на оборудване?
Аз съм поръчал TS 1.8 Hybrid (комби) на 18.02.2022 и уж срока за доставка (когато ходихме да питаме юни месец) беше 6 месеца, ама май няма да дойде. Доколкото разбрах даже един и същи модел, но различно оборудване се правят в различни държави. Затова се отказахме от luxury-то (срока беше февруари 2023, защото се прави във Франция или Великобритания) и си поръчахме executive, която се прави в другата държава

и уж ще дойде по-бързо. Не ни дават никакви срокове и не мога да повярвам, че в системата на Тойота не знаят как да си планират производството и дори на initial поръчките, не им дават някаква дата на expected producing day или нещо такова. Иначе не мога да си обясня, защо дилърите не казват нищо. Хайде, когато си поръчваш, нормално да те "хванат", че може да дойде и по-бързо, но когато си я поръчал вече, не знам защо няма адекватни update-и с това кога се очаква. Не вярвам, че ги е страх да не би някой да се откаже, защото колите в наличност няма да се задържат повече от седмица в салона:)