Фарове на Rav4
Фарове на Rav4
Исках да попитам дали някой от вас който кара Rav4 2006+ си е слагал bi-xenon / xenon ? Защото аз мисля да го направя но не съм сиурен как точно ще изглежда. Другия ми въпрос е някой знае ли алтернативно място освен ТМ Ауто за покупка на фарове за мъгла. Понеже когато аз си взимах колата имаше само ниво Комфорт а на мен не ми се чакаше колата ми остана без разни екстри който в последствие... се оказа, че са бзобразно скъпи. И другото за което се сещам е дали някой познава някой които е по-запознат с ел. схеми на автомобила... защото силно бих искал да му добавя едно реле за да може с алармата да ми се вдигат прозорците поради лошия ми навик да ги забравям отворени.
Mitsubishi Lancer Sport 2008
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Аз имам РАВ4 2007 с ксенон biggrin.gif Даже тия дни ще слагам и на дългите ксенон, но трябва да ми остане малко свободно време
Как изглежда ли - ами страхотно biggrin.gif Аз предлагам ксенонови инсталации, а ако искаш може и в Тойота да ги монтираш(те предлагат мойте комплекти), за ~550лв. Ако искаш при мен да ги сложиш, цената е 350лв. Ако искаш и къси и дълги, ще трябва да се сложат 2 комплекта, т.е. 700лв за двата. Светенето - просто няма нищо общо, все едно до сега си карал на свещи, а качеството - просто най-доброто biggrin.gif
Има възможност и за монтаж в София, в почти всяко време, дори след работно и събота и неделя. Колкото до халогени за Рава, аз мисля също да взимам за моя, че много хубаво стоят. Мисля да ги поръчам от САЩ, като ако вземем 2 комплекта ще спестим от транспорт и ще дойдат около 200лв комплекта. Ако намеря по-евтини ще кажа, но засега съм се спрял на тези, защото са 1 към 1 с оригиналните. Ако си сериозен и искаш, може да обзаведем цялостно Рава. За ксеноните - имам ги налични, че Тойота миналата седмица направиха на някои клиенти Рав-четата БИксенон biggrin.gif Ама още не съм ги засичал по пътя.... Ето и малко снимки.... Като решиш - казвай
Телефона ми е 0899868618 - Петър звънкай ако имаш въпроси и за халогените също, че и аз имам голям мерак да ги поръчам....

- Прикачени файлове
-
- DSC00258.JPG (383.36 KiB) Преглеждано 4330 пъти
-
- DSC00257.JPG (475.82 KiB) Преглеждано 4330 пъти
-
- DSC00256.JPG (466.93 KiB) Преглеждано 4330 пъти
Мисля, че с теб ще си говорим доста
За доста неща свързани с нашите красавици. Тия дни съм доста зает такаче ще ти звънна другата седмица сигурно да финализираме халогените. Че на тях ще им трябва време да дойдат. А Bi-xenon-а просто трябва да реша какъв цвят го искам и да отделя още малко парички...

Mitsubishi Lancer Sport 2008
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
мога да потвърдя,на Me4oKyX ксеноните са без грешка видях ги сам.за съжаление тук ако ме пипнат куките с тях ще изям голямо дърво,поради това не ми се рискува.оригиналните фарове светят мизерно,особено на мокро все едно си без тях.
@Me4oKyX
дай link моля те да видя халогените,може и аз да се включа в поръчката.нали знаеш,че за дизелите са други заради intercooler-а?
@Me4oKyX
дай link моля те да видя халогените,може и аз да се включа в поръчката.нали знаеш,че за дизелите са други заради intercooler-а?
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Тези които ги гледах си остават на заводско място, без да се приправя нищо. Линк ще дам при първа възможност, че трябва да ги намеря пак laugh.gif А незнам защо си мислиш, че ще изядеш глоба за ксеноните, при положение, че имам поне 5 клиента, които карата колкото в БГ, толкова и в Германия, Австрия, Италия, Англия и не са имали никакви проблеми, при все, че повечето са с 12000К
Ако все пак искаш, ще сложим 4300К и пак няма да има за какво да се правят. А за халогените - бях взел едни, място има достатъчно, интеркулера не пречи, тъй като капаците така или иначе са затворени. Линк ще дам само да ги намеря, че историята ми се е затрила
Дай боже и цената да са оправили
biggrin.gif
Само че, вече не може да се дават линковете от ебай, така че ще трябва да го търсите по номера на търга - 300154984529 и 170152276177 - и двамата съм ги запитал и чакам отговор.

Само че, вече не може да се дават линковете от ебай, така че ще трябва да го търсите по номера на търга - 300154984529 и 170152276177 - и двамата съм ги запитал и чакам отговор.

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Имам предвид, че принципно си прав и при Королата ми е така, затова и още не съм и сложил .... чудя се как да го направя. Но при Рава, доколкото гледах, няма такива проблеми, има достатъчно място за тези халогени(аз гледах едни по-големи да сложа, но не станаха, че бяха прекалено големи
), като след монтажа не пречат на кулера, защото не са директно пред него, а и капаците, които запълват дупките за халогените, при Рава са плътни, а не с дупки, като Королата. e*e*и обяснението... laugh.gif Незнам какво разбра и дали го казах точно както имах превдид, но ще видя тия дни пак и ще тракна ако мога 2-3 снимки да видиш капаците и колко място има, че кулера не диша от там, където ще сложим халогените. А тези два вида пасват без преправяне и препасване на стандартните дупки. И тях съм ги гледал точно biggrin.gif
Казвайте като се решите, че и аз съм мераклия biggrin.gif

- jim_beam
- Обратна връзка:
аз също ще се включа.наясно ли сте с монтажа и свързването на кабелите?
искаше ми се да поръчам и този фронт протектор,но не пращат до европа:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RAV4-HOO ... 0164248762
Me4oKyX давай инфо как ще процедираме ако и tdrome е за
искаше ми се да поръчам и този фронт протектор,но не пращат до европа:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RAV4-HOO ... 0164248762
Me4oKyX давай инфо как ще процедираме ако и tdrome е за

- jim_beam
- Обратна връзка:
ок поръчайте и за мен,ще изпратя човек да донесе кинтите.
открих и упътване как се монтират и свързват оригиналните ,много подробно с картинки.нещо не мога да го кача.ще гледам да пусна link.
http://rav4faq.kerkerinck.de/files/Fron ... _539-0.pdf

открих и упътване как се монтират и свързват оригиналните ,много подробно с картинки.нещо не мога да го кача.ще гледам да пусна link.
http://rav4faq.kerkerinck.de/files/Fron ... _539-0.pdf