- 20211105_183528 (Copy).jpg (247.98 KiB) Преглеждано 2858 пъти
- 20211105_183531 (Copy).jpg (197.98 KiB) Преглеждано 2858 пъти
И вече с последните действия проблема отстранен ли е окончателноsir.petrov написа: ↑08 Ное 2021 14:20 Тогава взех нещата в свои ръце и да чета из руски форуми.
- Взех си нов бензинов филтър, който се води long life, но не е вечен.
- разглобих седалките, тапицерията и го извадих от резервоара.
- на дъното на резервоара имаше всичко, стружки, пясък, кал...качественото българско гориво
- Когато го разглобих от него потече нещо с консистенцията на изгоряло масло и на свят същото.
- след което отново свалих и сам почистих инжекторите.
Ами то и твоя сигурно е на толкова И да - по сервизна информация този филтър не се сменя... Аз не съм го сменял на нито един от бензиновите си автомобили, но и автомобилите не са карали повече от 200х.км..sir.petrov написа: ↑08 Ное 2021 15:52 секи ми обясняваше как този филтър не се сменял хората карали по 300-500 хил. км и не го били сменяли
Сигурно си прав.slowtraveler написа: ↑08 Ное 2021 16:42 Ами то и твоя сигурно е на толкова И да - по сервизна информация този филтър не се сменя... Аз не съм го сменял на нито един от бензиновите си автомобили, но и автомобилите не са карали повече от 200х.км..
Ами бях споменавал по-напред - приятел взе доста ново на години Волво горе-долу на такива километри В единия от компютрите бяха забравили (или не са могли) да изтрият едно редче/брояч - 'последно ТО в официален сервиз преди над 360х.км' Е да - автоматичната му кутия бе почнала да придръпва - 'калпави са тези кутии - уж са безпроблемни, пък на 140х.км сдават багажа'
Щастливец си ти....
* При мен се отваря в инкогнито прозорец и на съвсем отдалечен компютър.
Предимно на топъл, но и на студен се е случвало. Стрелката подскача между 800/1000 и 1400 оборота непрекъснато, докато не включа/изключа нещо - климатик, да я изфорсирам леко, да пусна дългите и да ги спра.
Не мога да разбера какво имаш предвид.
Не. Моят дросел е чистен 2 пъти през седмица и (уж) минава обучението. Конструкцията му е друга - няма клапан/моторче за празния ход. Цялата тази задача я върши дроселната клапа с моторчето си.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта