cj, имаш ли нещо общо с това, или е просто съвпадение на имената, марката и модела на колата и региона на състезанието?

Изобщо не е така … истината е че cj се разплака на края на състезанието, понеже беше последен. Братя Диневи го съжалиха и му дадоха две първи награди .. това еXeku написа:http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=204630
cj, имаш ли нещо общо с това, или е просто съвпадение на имената, марката и модела на колата и региона на състезанието?
Ne be Lord-e, kazva se TSD Rally, tuk gi ima mnogo i gi pravqt sys vsqkakvi avtomobili. Az vinagi sam iskal da otida no na vse nqma nikoi seriozen.LordDigital написа:Първо еваларка CJracing_fan написа:Йеее, направете нещо като Гъмбол3000. Направете го международно.,второ тва което са правили е нещо като Road Race ,a Gumbe e RoadRage
az na tsd ralita hodih ma ne ma kefeshe. povecheto puti biah navigator, i 2 puti shifior. kofti e ako si navigator shtoto ta zabiliava glavata i ako si pil prednia den moje da draifash, a ako si shifior e nervirashto ako navigatora ti oburka smetkite ili puk se izgubite.K-A-N-U написа:Ne be Lord-e, kazva se TSD Rally, tuk gi ima mnogo i gi pravqt sys vsqkakvi avtomobili. Az vinagi sam iskal da otida no na vse nqma nikoi seriozen.LordDigital написа:Първо еваларка CJracing_fan написа:Йеее, направете нещо като Гъмбол3000. Направете го международно.,второ тва което са правили е нещо като Road Race ,a Gumbe e RoadRage
Pozdravleniq CJ, dogodina pak 1-vi
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта