Те твърдят,че изобщо не са отваряли капака,незнайно как са свалили клемата на акумулатора,вероятно през ауспуха

Те твърдят,че изобщо не са отваряли капака,незнайно как са свалили клемата на акумулатора,вероятно през ауспуха
Имаме си,разбира се
Напълно разбирам Елена..
Да, 100 процента.Вечерта преди да ме прати в сервиза,мъжът ми се чудеше дали да не я свали,за да имат достъп до акумулатора,но после се отказа, защото тя се захваща с пластмасови държачи,които май лесно се чупят. Реши,че там са професионалисти и ще знаят какво да правят. Колата купихме в средата на август,кората си беше на място. За да се огледат добре гредите,без да ни пречи,я качихме на подемник. Както сигурно предполагате,на мъжа ми не му се занимава вече с тия простотии и даже съжалява,че ми каза за липсата...Аз обаче не обичам да ме правят на маймунаslowtraveler написа: ↑05 Сеп 2021 09:19 А Вие съвсем ли сте сигурни, че е имало такава кора? Откога автомобилът е при Вас?
Да, но пък и да се забрави,няма как да не се види след това.Може дори и да се счупи и ако ми бяха обяснили нещо такова,щях да махна с ръка и изобщо да не се занимавам.Ама да ми твърдят,че няма и не е имало и че,видиш ли,изобщо НЕ СА отваряли капака- малко ми идва в повече. Всеки прави грешки,но малко са тия,които имат достойнството да си признаят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта