Привет!
Първо искам да споделя, че всеки купува и избира кола по ред причини, които няма да изброявам, и затова пазара на автомобили е пълен с всякакви модели и модификации. Мисля, че ние като хора трябва да уважаваме избора на всеки един от нас, какъвто и да е той.Разбирам, че повечето от нас искат да докажат, че техния избор е най-добрият и в стремежа си да го докажат, понякога пишат какви ли не неща.
Аз не искам да обидя никого,но някои неща ми направиха впечатление и искам да изразя моето лично мнение.
Първо дълго мислих и се чудих, защо колата трявбва автоматично да се заключи, когато тръгне

Аз няма да сляза по време на движение, явно става въпрос за деца, не возя деца всеки ден, но пък има други защити а и копчето в Тойота е на удобно място.
Второто- за налягането на гумите.И в двата случая ще стигнем до едно и също място, гумаджията, едни ще знаят коя гума да напомпат, а тези с Тойота ще проверят и 4 гуми. Абе, като се замисля е по-добре да ми показва налягането на гумите
Трето- това осветление в краката не го разбирам, за някои може да е екстра, но за мен не е.
Едни искат колата да се движи повече на ток,едни да е по-мощна,други по надеждна, трети с повече и определени екстри, да е икономична, да е евтина и др. Тези неща обуславят в общи линии избора ни на автомобил.
Тойота прави автомобили, които нито са най-красиви като дизайн, нито бъкани с всевъзможни екстри. Защо тогава са лидери по продажби, а в частност Королата е най-продавания модел в световен мащаб за всички времена.Много хора ще кажат заради пазара в Щатите.Да той е огромен, но там живеят хора, които избират кола по същите критерии.Тук оставям размислите на Вас, пожелавам на всеки да кара мечтаната си кола