Потърси още малко и още веднъж се загледай аз какво съм писал, и ти какво си дал.
Започвай да събираш изпуснатите страни.

Потърси още малко и още веднъж се загледай аз какво съм писал, и ти какво си дал.
Все тая - ако гледаш факти, пък тях ги пропускаш
Ихааа! Това можехте да го напишете в този раздел.
Аз ще чакам колегата hursa да си закупи октавия, и дано да сподели колко е доволен. Въпреки промяната на марката.Krachunov написа: ↑11 Фев 2021 19:15 Аз последните 3 страници изпуснах защо аджеба се спори. Тук би трябвало да се обсъжда королата и впечатления от нея. Не спорове, кой се е минал взимайки слаба корола вместо мощен плъгин или електричка.. въпреки че 122 коня или колко беше с двойката двигател, ми се виждат напълно достатъчни... Една година търкаляне и 13 хиляди км, не съм усетил да имам проблеми. С пълна, с празна кола.. Нагоре надолу.. екстра.. Не ми пука колко време движи на ток. Факт е че разхода ми е 4.7 до сега.
Радвам се, че успяхме да стигнем до там, че няма повече какво да кажеш.Hursa написа: ↑11 Фев 2021 21:05Ихааа! Това можехте да го напишете в този раздел.
Иначе да, милд хибрида си е като хибрид на тойота - не снижава много разхода - няма как с оскъдна ел мощност.![]()
Милд хибрида при VW няма нищо общо със системата на Тойота.Hursa написа: ↑11 Фев 2021 21:05Ихааа! Това можехте да го напишете в този раздел.
Иначе да, милд хибрида си е като хибрид на тойота - не снижава много разхода - няма как с оскъдна ел мощност.![]()
В това няма нищо вярно, освен така на хартия!
Ъъъъ... ти в момента караш тойота хибрид или нещо съм изпуснал?Hursa написа: ↑11 Фев 2021 21:05Ихааа! Това можехте да го напишете в този раздел.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта