Още малко се доближавам към зимния разход.. Този път съм на 4.76/100.

Още малко се доближавам към зимния разход.. Този път съм на 4.76/100.
Прецедент. Последният резервоар ми даде 4.66/100. Явно не съм се топлил, а шапката върши работа.
Ако вместо да я палиш - я буташе, щеше да ти изгори още по-малко
Е, ако можех да я бутам май по-добре пеша. Не за друго, ама сега в зимните месеци може да ми залепнат ръцете върху стъклото. Обаче нали знаеш за онзи виц за какво служат реотаните в задния прозорец на Фиат, Рено, Тойота... Май се сещаш вече, ако случайно не си го чул.slowtraveler написа: ↑25 Ное 2018 16:58Ако вместо да я палиш - я буташе, щеше да ти изгори още по-малко
Да, факт е, че комфортът струва пари, но пък да се лишаваш от него заради икономията - не го разбирам![]()
Тотално излишно товарене на батерията, за да смъкнеш разхода с някакви милилитри.
Взема ми го от устата..slowtraveler написа: ↑25 Ное 2018 16:58Ако вместо да я палиш - я буташе, щеше да ти изгори още по-малко
Да, факт е, че комфортът струва пари, но пък да се лишаваш от него заради икономията - не го разбирам![]()
След месец и половина притежание и около 3000км, без въобще да изпадам в крайности за постигане на минимален разход, а също така имайки предвид, че и сме в зимен сезон, то разхода ми клони към 9... При последното ми шофиране извънградско (Шумен-София) карах и бързо, та в Сф показваше 10.1 след зареждане, но след още 150км каране в Сф вече борд компютъра показва 9.6....slowtraveler написа: ↑19 Яну 2019 14:51 Това става с много внимание от страна на шофьора и подходящ трафик както на филмчето... Вижда се, че много внимава с ускорението, а също така практически не ползва спирачката..
Иначе RX450h във Варна не слиза под 10л/100км. Извън града - също горе - долу толкова. То и за GS450h можеш да намериш подобни клипчета, ама сигурно сам знаеш реалния му разход колко излиза при теб![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта