Явно

Здравей, колега.
Всъщност като отворих снимката на джантата в по-голям размер, наистина се виждат фаските на отворите. Като сложиш новите "обуща" пусни една снимка да се похвалиш
Единственото, което ме притеснява е, че според този линк https://www.wheel-size.com/calc/?wheel1 ... 5in&sr=0in, който ми даде колегата biro, джантите трябва да са с ET49, а всички които намирам са с ET45.WoLF написа: ↑29 Сеп 2018 11:48 Аз по този път минах - исках да сменя джантите с оригинални, но от друга Тойота... Много такива виждам по улиците, но като обяви се изкупуват веднага и търсенето в моя случай продължи годинаВ крайна сметка имам каквото искам на цена в пъти по-ниска от официалната! В твоя случай нещата седят много по-добре - размера ти е стандартен и търсиш МЕТАЛНИ (да разбираме стоманени), а предлагане на такива има бол и цената е съвсем поносима
![]()
Това означава, че ще са изнесени навън с 4 милиметра спрямо заводския размер. Аз също взех алуминиеви, с малко по-малко ЕТ от заводското и дори визуално не мога да "хвана" разликата. Би било проблем ако вземеш джанти с по-голямо ЕТ, защото щяха да са по-прибрани и тогава има малка вероятност да опрат в спирачните апарати.daniel.zhelyazkov написа: ↑08 Окт 2018 08:28 джантите трябва да са с ET49, а всички които намирам са с ET45
При мен трябва да са 45, а аз сложих 39 и има повече място от преди... Според мен ходиш на място да гледаш и евентуално сложиш джантите, за да си сигурен, че няма да опират в спирачните апарати или балансовите тежести/лепенкиdaniel.zhelyazkov написа: ↑08 Окт 2018 08:28 джантите трябва да са с ET49, а всички които намирам са с ET45.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта