Здравейте!
Колата ми е РАВ 4 116к.с 2003 г.Отскоро съединителя ми отделя съвсем долу.Няма почти никакъв ход.Нямам проблем с превключването на скоростите.
Не буксува.Питането ми е дали е за смяна съединителя?
съединител Тойота рав 4 2003 дизеел
- martod
Щом не буксува и нямаш проблем с превключването съединителя ти е в перфектно здраве, просто си регулирай хода на педала от горната помпа .
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
-
- Получена благодарност: 38 пъти
Извади си стелките да не са под педалите и огледай за теч на сп. течност около раб. цилиндър, по известен като долна помпа. Също и в купето над педала на съединителя. Засега не пипай регулировки.
-
- Получена благодарност: 38 пъти
Благодаря е много, и 20лв стигат.. Смисъла на форума е не "вие питате, ние отговаряме" , а малко по друг. Ако не споделиш какво си открил по съветите които получи, така че и други по късно да се възползват, не очаквай много следващия път.
Здравейте колеги!
Взех си забелжка от написаното от колегата мехаННика,но до снощи не открих нищо.Съединителя си работеше нормално докато не прокапа спирачна течност.При огледа установих че теча е от клапана, който се намира над работния цилиндър за съединителя.Не намерих нов по магазините,утре ще обиколя из моргите.Казаха ми че може и без него ,но щом японците са го сложили не е без значение.
Още веднъж се извинявам ,но нямаше какво да споделя!
Взех си забелжка от написаното от колегата мехаННика,но до снощи не открих нищо.Съединителя си работеше нормално докато не прокапа спирачна течност.При огледа установих че теча е от клапана, който се намира над работния цилиндър за съединителя.Не намерих нов по магазините,утре ще обиколя из моргите.Казаха ми че може и без него ,но щом японците са го сложили не е без значение.
Още веднъж се извинявам ,но нямаше какво да споделя!