Собственик съм на Рав4 2006 2.0 vvti колата е чудесна, но от скоро се появи едно виене сякаш е отпред отдясно на случаен принцип е малко и в диапазона 35-50 км. Виенето не е силно и не се проявява винаги. Бихте ли ме упътили за сервиз.
Благодаря

Squid написа: Та до момента не съм имал сериозни ремоти освен козметични и смяна на консумативи, но малко по-малко нещата се променят. И поради причината, че не съм обикалял сервизи, съответно нямам човек, на който да си поверя колата с пълно спокойствие. Затова явно ще трябва да пиша на най-споменавания човек в темата( явно с много опит). Ако все пак имате сервиз с добри впечатления със служители с опит ще съм благодарен.
Текущите проблеми с колата не са сериозни, но въпреки това искам да ги реши човек, който си разбира от работата. Най-старият ми проблем е с ръчната спирачка, която понякога задържа. Човека, който ми смени задните накладки преди 3 месеца каза, че проблема е в апаратите и не е сериозно.
Наскоро се появи теч в багажника, за който все още не знам причината. Четох из форума и имаше засечени проблеми в стоповете, от които влиза вода, но при мен на пръв поглед не се забелязва теч там.
Третия проблем е в силни вибрации при спиране при малко по-висока скорост (над 70км/ч.) Отново във форума е засегната тази тема и масовото решение е смяна на дисковете, но се срещат и други причини, така че ще трябва да се види от майстор ( аз с моя аматьорски поглед нищо не установих)
Plamen85 написа:Squid написа: Та до момента не съм имал сериозни ремоти освен козметични и смяна на консумативи, но малко по-малко нещата се променят. И поради причината, че не съм обикалял сервизи, съответно нямам човек, на който да си поверя колата с пълно спокойствие. Затова явно ще трябва да пиша на най-споменавания човек в темата( явно с много опит). Ако все пак имате сервиз с добри впечатления със служители с опит ще съм благодарен.
Текущите проблеми с колата не са сериозни, но въпреки това искам да ги реши човек, който си разбира от работата. Най-старият ми проблем е с ръчната спирачка, която понякога задържа. Човека, който ми смени задните накладки преди 3 месеца каза, че проблема е в апаратите и не е сериозно.
Наскоро се появи теч в багажника, за който все още не знам причината. Четох из форума и имаше засечени проблеми в стоповете, от които влиза вода, но при мен на пръв поглед не се забелязва теч там.
Третия проблем е в силни вибрации при спиране при малко по-висока скорост (над 70км/ч.) Отново във форума е засегната тази тема и масовото решение е смяна на дисковете, но се срещат и други причини, така че ще трябва да се види от майстор ( аз с моя аматьорски поглед нищо не установих)
Колега , реши ли проблемите и ако да , къде ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта