Какво ще кажете за среща на клуба?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 09 Мар 2007 12:21

Ако обсъждаме само въпроса дали ще стане събиране, или няма да стане - резултата е ясен - няма да стане tongue.gif

Нека да говорим конкретно, всеки да каже нещо за времето и мястото по предложението, или да направи друго предложение. Конкретно, конкретно с места и дати, аз идвам , аз не и постепенно картинката ще се изясни. Съберем ли се 10-тина човека на едно мнение - може даже да не е в хотел в Пампорово, а има големи вили за по 20-тина човека с механи на приземният етаж.

Ако нещата се заформят сериозно, аз се наемам да поканя и хора от магазина на Тойота в Добрич, мисля че ще им хареса идеята.

Хайде, вие сте наред, конкретно моля!

Аватар
evgsto

Мнение от evgsto » 09 Мар 2007 17:43

Пичове , Аз никой не познавам лично от вас , но бих искал да се запозная с вас . Вие си се знаете дайте организирайте нещо, та да мога и аз да се вкарам малко в ирата!
TOYOTA PASEO

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 09 Мар 2007 22:04

Който е съгласен за 28-ми Април, за хотел с една нощувка в раойна на Пампорово и среща на клуба на вечеря в ресторанта - да каже едно просто "да, съгласен съм" и да каже дали ще идва сам, или с приятелка/съпруга, или с други хора. За да се знае общата бройка и типа на стаите.

Давам пример с мен:

да, съгласен съм за Пампорово на 28-ми Април, ще бъда с приятелка, искам стая за двама.

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 10 Мар 2007 00:08

Наистина истински Ентусиаст има време да се помисли върху въпроса.Но за мен лично Април е далеч не знам тогава с какво ще съм зает ако предприема идване ще мога да потвърдя 1-2 седмици преди това :thumbsup:

Аватар
dap

Мнение от dap » 10 Мар 2007 01:05

И аз съм навит да обменим мнения на живо :thumbsup: ама като се има в предвит че пове4ето сме работещи не знам дали ще е възможно.Аз лично ако се получи ще направя възможното да се явя макар и за малко !!!

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 12 Мар 2007 11:27

dap написа:И аз съм навит да обменим мнения на живо :thumbsup: ама като се има в предвит че пове4ето сме работещи не знам дали ще е възможно.Аз лично ако се получи ще направя възможното да се явя макар и за малко !!!
Именно, защото всички сме работещи - предложих уикенд чак в краят на Април. За да има време всеки да си направи сметката, да си планира нещата. А и все пак става дума за уикенд. Събота срещу неделя. Има време за пристигане в събота вечерта, за празнуването, в неделя отпътуване по обяд, така че и феновете отдалеч да имат време да се приберат до довечера.

Почнах и аз вече да ставам скептик. Никой нищо конкретно нито потвърждава, нито отхвърля, нито предлага друго... sleep.gif

Little_Alien
Обратна връзка:

Мнение от Little_Alien » 13 Мар 2007 11:33

Идеята е добре, времето също е предостатъчно всеки да си организира времето така, че да е свободен... Що се дърпате бе хора? biggrin.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 15 Мар 2007 08:23

Ясно защо активността по темата е слаба! Ами че то повечето фенове са в USA!
Да вземем да спретнем тогава един купон вместо в Пампорово - я в Майами, я в Лас Вегас biggrin.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
stepa

Мнение от stepa » 22 Мар 2007 03:15

As sam ot 17 do 24 april w bg taka 4e moga na wsjkade da doda i po wsjako wreme w tozi period bih se radwal mnoga da se zapoznaja s njakoi ot was. taka 4e ako 6te se organizira ne6to w tozi period me pi6ete sas sigornost biggrin.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 22 Мар 2007 16:39

Имам готово предложение за времето 6-8 ми Април, по Великден. Ще се събираме и от един друг форум, но засега кандидатите са малко, може би към 10-тина човека общо. Предлагам ако има желаещи от тук - да се присъединят. Единият форум е за IT, другият за Тойота - все високи технологии :)

Накратко:
Хотелски комплекс Свети Кирик! На около 20 км от Пловдив малко преди Асеновград. Намира се височко в планината и до там се стига по тесен път. Хотела представлява един голям правоъгълник с голям вътрешен двор с параклис. И е база на съюза на архитектите. Аз съм отсядал там многократно и мога да го препоръчам. Нестандартно и екзотично място е. Стаите не са луксозни, но са просторни, с хладилник, ТВ, печка, 2 маси, кресла и стол. Банята е с душ, няма вани. Няма обаче и басейн.
От там се открива чудесна панорама към Тракия, Пловдив се вижда като на длан. Малко под хотела, на 100-тина метра има поляна с чешма, което ще е перфектно място за барбекюто!

За 6-ти и 7-ми имат поне 10-тина свободни стаи. Цената на двойна стая е 40 лв! Ако се съберем 20 човека и повече - ще има отстъпка.
Предимствата на този вариант са:
- по евтини нощувки
- няма да се налага да се обличаме официално, както в градски или SPA хотел, всеки може да си кара и по спортен екип, ако така му харесва.
- първата вечер поради липса на подготовка и време - ще се храним в ресторанта на комплекса, а след това - ще си караме на барбекю! Това значи и откъм хранене ще минем по-тънко и доволно.

За барбекюто - аз си имам голямо чугунено барбекю, което на едно мятане поема поне 15-тина кюфтета или 7-8 пържоли. Запалки за въглища ще донеса, а дървени въглища има навсякъде, едно чувалче ще ни стигне.

Ето и снимки на комплекса отвътре: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116145

Програмата е:
1. Пристигане на 6-ти вечерта. Това е петък и е работен ден, така че тръгване след работа и пристигане късничко. Предварително ще опиша точно как се стига до хотела.
2. Които пристигнат по рано - могат да вечерят в ресторанта на хотела, или както си преценят. Идващите от Източна БГ най-вероятно няма да хванем работното време на ресторанта и ще се спасяваме с вечерята както намерим за добре.
3. На 7-ми сутринта се виждаме в кафето или в ресторанта за закуска, решаваме какво точно и колко да се напазарува и изпращаме работна група в Пловдив за продуктите.
4. Барбекю-пикник на обяд и вечеря на полянка с чешма близо до хотела. Ако е лошо времето - има алтернативни места за хапване и развлечение наоколо, по долината на река Чая.
5. На 8-ми (Великден) - освобождаване на стаите, посещение на Бачковският манастир и обяд в ресторант Джамура (с. Бачково) на брега на река Чая. Кухнята там е превъзходна, много е популярен ресторанта с месният специалитет "джамурки", както и с печените картофи по тяхна оригинална рецепта. След това се разделяме.

Ако на някого му харесва тази идея - нека да потвърди участие и да каже дали иска двойна (40 лв) или единична (20 лв) стая. Стаите само ще се резервират, а ще се плащат на място при пристигане на рецепцията.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
dap

Мнение от dap » 22 Мар 2007 21:55

щом ще е близо до пловдив аз ще гледам да доида не знам дали ще съм на работа ама така или иначе събота вечер мога да дойда да се видим :thumbsup:

не ми пази стая biggrin.gif

Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 111 пъти

Мнение от max-2 » 23 Мар 2007 15:26

Az sym za! :thumbsup:
mislq da dojda na 7-mi sutrinta, s edna noshtuwka.
Carina E 4AFE LB 1992

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 23 Мар 2007 17:00

Браво на желаещите, поздравления!
Тъй като предиобяда, да кажем към 10,00ч на 7-ми ще решаваме какво и колко да се купува за пикника - можете ли да бъдете по него време в Свети Кирик?
Dap, значи си без нощувки - а колко човека ше бъдете?
Max-2 - значи нощувка на 7-ми вечерта, а каква стая - единична или двойна? И колко човека?

P.S. Може би 10.00 е раничко, часът допълнително ще го уточним.

Аватар
dap

Мнение от dap » 23 Мар 2007 17:57

Евентуално ще съм сам !!! най много да сме двама ама за втория човек не се знае biggrin.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 24 Мар 2007 01:18

Пишете ме и мен ще уточня до дни какъв период дали ще доида на 6 или на 7-ми през деня за една вечер rolleyes.gif

Публикувай отговор