Колега а защо не пита този Хюндай на колко километра е? И как така само на единия цилиндър няма компресия не са ли от един и същи материал? В момента аз знам за едно Поло доволно старо което на един цилиндър няма никой на тях как се процедира? Отделно съм виждал лично една Дачия на над 300 000км. след ремонт на главата с малката подробност че от 150 000км не беше правена профилактика на АГУ и смяна на филтрите.......... От такива случки да си правим генерални заключения.......
Сега може би ще издам поредната тайна!!! На всички автомобили клапаните се вкопават за това хората са им направили възможност за реглаж - дали ръчно, дали автоматично!!!
Иначе викаш качествените инжектори са изгъзица въпреки че има доволно качествени за около 200лв. но пък си си сложил омаслител който по твоите думи явно не действа

. Доста по-разумно щеше да е да имаш по-прецизно дозиране на сместта! При един автомобил разликата в разхода между Валтек блЯк боди и истински инжектори е 2 литра на 100 градско и извън градско.
Смешки много но реалността е че при добре направена АГУ автомобила има ПО-ГОЛЯМ ресурс заради по-чистото и горене с по-ниска температура! Защото иначе двигателите с АГУ трябваше да стват по-мощни ама те не са освен ако не са с течна фаза и там разликата е приблизително 10%.
BTW ако искаш мини някой път да я видя твоята кола как е станала

.
Иначе ти казваш не всеки пише пък човека е чел за много случаи все пак трябва да синхронизираме версиите може пък и аз нещо да не съм разбрал

!
Но 5 стотни можеш да ги отбележиш като тенденция ако след 50 000км има още поне 5 иначе съвсем спокойно може да са в грешката на измерване.
ПС: задай си въпрос защо обикновенно има проблем с изпускателните.