Сега вече официално мога да се похваля че Яриса Версо от темата в технически :
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=2&t=28258 е вече мои, одеве ми донесоха транзитки закачих му ги, и го изкарах да го разходя, като за такава колица впечатленията ми са супер. При скорост от 80 вече почва да се чува фучене на вятъра в уплътненията на вратите, ама те малки кла са си така маи, пък и не претендирам да са ок след като са вече на 15 г. Това не ме притеснява щото колата е втора кола в семейството и ще се кара много малко предимно в града, разбирайте 4-5х.км на година. Автомата работи нормално според мен няма излишни шумове, сменя си добре предавките локъпа бакча, баси докарва 80 км в час с 2200об

Предразполага за спокойно каране което е хубаво щото аз съм малко нервак. Друго приятно впечатление ми направи борд компа, заредих гориво и го занулих, навъртял съм 20 км само градско и ако мога да вярвам на компа показва 6,2, инак съм се настроил за поне минимум 9 в града но ще видим. Колата технически е ок, единственото притеснително че може би от семеринга на коляновия вал от зад капе по малко масло, щото се образува капка долу при сглобката на кутията и двигателя, хубавото е че маслото е двигателно а не трансмисионно. Явно този проблем няма да е лесен за отстраняване за това мисля въобще да не се занимавам с него. За първи път попадам на кола от Италия за която са се грижили, маслото не беше черно като катран , както обикновено е от Италия, да не повярваш в охладителната система има не къв да е а лилав антифриз лонг лаиф както го дават по предписание. В скоростите има масло и то също е бистро и хубаво, но аз така или иначе ще го опресня , въпроса е само, щом в книгата пише да се опреснява с 2 литра то това изключва смяната на филтъра. Ако се сменя филтъра се точи всичкото масло, и би било редно да се смени цялото, но такава препоръка не видях никъде, ще се радвам някои ако ме осветли малко по този въпрос. Мисля да я карам с масло 5-40 да си призная все още не съм стигнал до там да открия какво масло препоръчват за нашия климат от -15 до +40 градуса

Ами на първо четене това е колеги, свалил съм си ПДФ-и ще чета ако има нещо ще питам