СТАРА ЗАГОРА /Тойота -ПРИЯТЕЛИ /
-
Re: СТАРА ЗАГОРА /Тойота -ПРИЯТЕЛИ /
Здравейте приятели на Toyota.Казвам се Бончо Бончев,професия полицаи и отскоро щастлив притежател на Toyota - RAV 4.Ще съм благодарен да бъда приет във Старозагорският клуб на Toyota .Аз съм създател на регионалният форум на риболовците"Старозагорски рибар",форум доказал се във времето,със своите ежемесечни срещи и излети,стойностни хора и вечни приятелства.Ще се радвам да намерим общ език и да се забавляваме заедно 

-
Здравейте момчета.Похвалете се къде обслужват качественно колите ви.Притежавам Тойота Авенсис D4D 2200-2009г.-закупена нова и искам да и направя един профилактичен преглед-Глобалкар не ми го похвалиха много - така че кажете къде ходите Вие.Благодаря ви biggrin.gif .
- stefan_stz
- Получена благодарност: 1 път
От година и половина ходя в Bosch сервиза към железник който е , много съм доволен.
Toyota Avensis 04/2003 1.8 VVT-i , 1zz-fe
-
Мерси за отговора.
stefan_stz написа:От година и половина ходя в Bosch сервиза към железник който е , много съм доволен.
-
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 8 пъти
Харесал съм си една Тойота Аурис в сервиз около Стара Загора,къде в Стара Загора може да направя качествен пълен преглед на колата преди покупка?
Благодаря предварително на отзовалите се?
Собственика на автосалона по телефона нещо се дърпа за каране на колата на сервиз,предлага ми да си водя майстор на място,щот имал много коли и голяма загуба на време било?
Аз съм от Варна иначе.
Благодаря предварително на отзовалите се?
Собственика на автосалона по телефона нещо се дърпа за каране на колата на сервиз,предлага ми да си водя майстор на място,щот имал много коли и голяма загуба на време било?
Аз съм от Варна иначе.
Toyota Auris Е15 1.4 D4D 2011