Здравейте всички.
Оглеждах един Ярис автоматик 1.3 2004. Читави ли са тези скоростни кутии? Къде в София може да се направи оглед на колата?
Предпочитам сервиз, в който да разбират от Тойота и да могат да кажат как е скоростната кутия.
П.П. Човекът, за когото е колата държи да е автоматик.
За ТМ Ауто отдавна чувам лоши мнения.
Ако е наред колата, може и да дойда в клуба ви biggrin.gif
Читав ли е автоматика за Ярис 2004 1.3?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Читав ли е автоматика за Ярис 2004 1.3?
Каквито и мнения да сте чули, по-добър сервиз за Тойота в София няма.Dima написа:Здравейте всички.
...
За ТМ Ауто отдавна чувам лоши мнения....

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Бил съм с сервиза на Тойота много пъти (служебно) и си мислех че няма толкова смотан сервиз и такова гадно обслужване. Всичко това докато не ми се наложи да започна да ходя в сервиза на Пежо (пак служебно). Тогава вече разбираш разликата в класите на обслужването и отчасти отношението. Не че са страхотни но в сравнение с другите сервизи където съм бил са много над тях
Toyota Avensis 2008, 1.8 бензин
Бях се насочил към ПитСтоп или към този в Борово.
Обаче продавача започна да ме размотава, като чу за сервиз и да сваля цената, само и само да не ходим. Така че се отказах от Яриса.
Обаче продавача започна да ме размотава, като чу за сервиз и да сваля цената, само и само да не ходим. Така че се отказах от Яриса.