алуминиеви джанти авенсис 16 цола
-
алуминиеви джанти авенсис 16 цола
Здравейте колеги,изминава зимата и искам да си намеря алуминиеви ,оргинални джанти за Авенсиса 2007 год,126 коня,седан,2000 кубика дизел,и ако може да ми подскажете до колко пари да си приготвя.Благодаря Ви колеги.
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: алуминиеви джанти авенсис 16 цола
ТМ Ауто като начало за нови и оригинални джанти но цените са доста солени. Вероятно от Продавалник, като примерно ето тази обява http://prodavalnik.com/prodavam-dzhanti ... -i37486143 или пък e-bay...nikolaivalchev2 написа:Здравейте колеги,изминава зимата и искам да си намеря алуминиеви ,оргинални джанти за Авенсиса 2007 год,126 коня,седан,2000 кубика дизел,и ако може да ми подскажете до колко пари да си приготвя.Благодаря Ви колеги.
и разбира се по различните авто-гуми вносители и дистрибутори но НЕ оригинални. Примерно Маргел имат прилични цени.
Ако вземете стари джанти примерно за около 300-350 лева, то има специализриани работилници, които за 30-50 лева на джанта ще я направят като нова.
Нещо, което с малко майсторлък и мерак може и сам да постигне човек.
Аз така поръчах на един от Враца продаващ авенсис на части едни за 450лв, като държах да ги е проверил на машина дали са добре. Пристигнаха, имам се с куриерите взех джантите и при доверен гумаджия. От четирите трите криви от които едната във фланеца, само една ставаше за каране. Върнах ги но 45 лв доставка ги няма в джоба
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
а каква е разликата между инч и цол biggrin.gifVesko написа:Размера на джантите в инчове или в цолове е?
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%86%D0%BE%D0%BB
nikolaivalchev2, Внимавай с междуболтовото разстояние, има Авенсиси с 5х100мм. и 5х114.3мм. Гледай и диаметъра на централният отвор за да не се налага да слагаш втулки или да престъргваш джантите, не е фатално но е разправия. Не помня колко е оригиналният размер на Авенсисите но лесно се намира.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.