Дали работи и при хибридите?
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Дали работи и при хибридите?
http://www.fuelsharksaver.com/bg/
ПП: Имам 3 гнезда за запалка. Значи ли, че може да се свържат 3 за по-добра работа?
ПП: Имам 3 гнезда за запалка. Значи ли, че може да се свържат 3 за по-добра работа?
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Дали работи и при хибридите?
Не, трябва да свържеш 33, за да докараш напрежението на хибридната система. Но това е нищо, сравнено с икономиите, които ще направиш. Ше ти се изплати по-бързо от обикновена газова на VVTi d4 двигател.Vesko написа:... Имам 3 гнезда за запалка. Значи ли, че може да се свържат 3 за по-добра работа?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Пише, че "пасва" на всякакъв вид автомобили (сигурно на всички, които имат гнездо за запалка).
Дали да не бодна едно такова чудо на моята дизелова Корола????
Дали да не бодна едно такова чудо на моята дизелова Корола????

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
Чувствам се прецакан със само 2-те гнезда за запалка
Значи ако имах три гнезда ...

Значи ако имах три гнезда ...

- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Като ти гледам разхода, сигурно и трите гнезда ги товариш и убиваш всичко икономично в хибрида, затова при теб наистина ще подейства - консумацията на трите светодиода ще бъде просто незабележима за батериите.Vesko написа:http://www.fuelsharksaver.com/bg/
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
В едното гнездо имам постоянно забоден един "зарядно" за нокия, може би от там ми идва повишеният разходdidak написа:Като ти гледам разхода, сигурно и трите гнезда ги товариш и убиваш всичко икономично в хибрида, затова при теб наистина ще подейства - консумацията на трите светодиода ще бъде просто незабележима за батериите.Vesko написа:http://www.fuelsharksaver.com/bg/

- Rudy
При хибридите заради ел. моторите даже ще почне да връща - ***аси как съм се прецакал - махнах си едното гнездо за запалката:

и сега имам само две.
Ама нищо - в тях ще бодна по един от тези мини ядрени реактори, така ще карам само на ток - дали да не разкарам ДВГ-то?
Обаче не казват дали ще трябва да плащаш 20% данък зелена енергия?!

и сега имам само две.
Ама нищо - в тях ще бодна по един от тези мини ядрени реактори, така ще карам само на ток - дали да не разкарам ДВГ-то?
Обаче не казват дали ще трябва да плащаш 20% данък зелена енергия?!

-
Не знам,не знам. Вие с хибридите трябва да почнете да мислите как да продавате вече излишната енергия. 

-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.6 e210
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
И в крайна сметка това някой пробвал ли го е (не тези от рекламата хахах) някой от тук, че направо ми звучи не реално, аз съм си доволен от моя разхо 5л/100км, но винаги е добре дошла една оптимизация на разхода за така евтиното гориво 

Toyota Corolla 1.6 e210
biggrin.gif незнам деиствали или не но намерих тва в нета мисля це е неква измишлиотина http://alumen67.blog.bg/technology/2013 ... te.1216742Volkata написа:И в крайна сметка това някой пробвал ли го е (не тези от рекламата хахах) някой от тук, че направо ми звучи не реално, аз съм си доволен от моя разхо 5л/100км, но винаги е добре дошла една оптимизация на разхода за така евтиното гориво
KOROLLA E10 1.6 XLI 16V 1996 SEDAN -- OPEL ASTRA 1.4 1994
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Ето това е истината:
- Ако мислите, че един кондензатор, 2 резистора и един светодиод могат да свалят от консумацията на гориво на колата...то значи, че сте поредните балъци. Компонентите вътре струват...около10 стотинки по цени на едро.
Няма производител на автомобили, който да не го направи, ако беше истина.
- Ако мислите, че един кондензатор, 2 резистора и един светодиод могат да свалят от консумацията на гориво на колата...то значи, че сте поредните балъци. Компонентите вътре струват...около10 стотинки по цени на едро.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Rudy
Кики грешиш! Това е мини ядрен реактор. В него има нано уранови пръти, а действа на принципа на ядрения синтез. За понижаване на температурата на ядрото се ползва радиатора на парното, затова дизелите зимата загряват от раз! Ама не са го писали защото от този ефект ефект можете да се възползвате само когато е студено. biggrin.gifKiki написа:Ето това е истината:

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Е как няма да работи - ще работи и ще изпълнява съвестно 'задачата' си - да свети светодиодчето..
Но може да има и реален ефект - гледайки го да си мислиш 'абе я да видя колко икономично мога да шофирам' ....
Т.е. - да 'работи' на същия принцип, както има ефект за безопасността на автомобила лампичките за непоставени задни колани - ако ги имаш, ти дават още звезди на краштест, въпреки че реално лампичката не оказва никакво влияние върху здравината и мачкането на автомобила...
Но може да има и реален ефект - гледайки го да си мислиш 'абе я да видя колко икономично мога да шофирам' ....
Т.е. - да 'работи' на същия принцип, както има ефект за безопасността на автомобила лампичките за непоставени задни колани - ако ги имаш, ти дават още звезди на краштест, въпреки че реално лампичката не оказва никакво влияние върху здравината и мачкането на автомобила...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Съдейки по снимката от по-госрният пост и това не е сигурно. Няма как да издържи тестовете необходими за автомобилна електроника biggrin.gifslowtraveler написа:Е как няма да работи - ще работи и ще изпълнява съвестно 'задачата' си - да свети светодиодчето..
При един от тестовете се подава около 100В (макар и за 300-500мсек) и не мисля, че кондензатора би издържал.
ПП: Ама като се замисля, кондензатора няма пряка връзка със светенето