MOJEBI PROBLEMNI SPIRACKI KOROLLA E10

Аватар
grishev

MOJEBI PROBLEMNI SPIRACKI KOROLLA E10

Мнение от grishev » 06 Юни 2013 16:21

smile.gif zdraveite kolegi,misliq ce imam problemi s spirackite na korolata ta vprosami e kogato aftomobilat e v dvijenie pri nat 60 kilometra i pri natiskane na spiracniq pedal se useshta nqkak vo leko prujinirane na
pedala ta mislta mie, dali tova se dlji na ABS ako ima takf ili labavi spiracni aparati krivi diskove ili iznoseni spiracni naklatki nese cuvat hlopaniq ili nqkakvi zvuc
i pri ispolzvane na spirackite i opasnolie aftomobila dase kara v takova sastoqnie.korolla E10 1.6 XLI qponskata zglopka 1996 blagodarq predvaritelno na tezi koito shtese otzovat pozdravi. smile.gif
Последно промяна от grishev на 06 Юни 2013 22:08, променено общо 2 пъти.
KOROLLA E10 1.6 XLI 16V 1996 SEDAN -- OPEL ASTRA 1.4 1994

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 335 пъти
Получена  благодарност: 366 пъти

Re: MOJEBI PROBLEMNI SPIRACKI KOROLLA E10

Мнение от slowtraveler » 06 Юни 2013 18:05

Колега извинявай, но по-нечетлив пост рядко се среща wacko.gif
За правописните грешки да не говорим (доколкото може да се говори за такива при писане на шльокавица)...

Приеми го като съвет - пиши на кирилица и се постарай да е четливо и с минимални грешки.
Така повече народ ще си направи труда да ти прочете питането...
Докато сега повечето хора ще се уморят да четат неграмотно написания пост още на първите думи, и съответно вероятността да получиш 'верен' отговор рязко спада.. :whistle:

П.С. представи си, че получиш неясен отговор в същия 'формат' както твоето съобщение - дали ще разбереш нещо от такова обяснение?

P.P.S. аз също се уморих да се боря с така изписания въпрос и не съм сигурен дали съм разбрал проблема. Затова и няма да дам отговор по темата :whistle:
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
grishev

Мнение от grishev » 06 Юни 2013 22:14

slowtraveler написа:Колега извинявай, но по-нечетлив пост рядко се среща wacko.gif
За правописните грешки да не говорим (доколкото може да се говори за такива при писане на шльокавица)...

Приеми го като съвет - пиши на кирилица и се постарай да е четливо и с минимални грешки.
Докато сега повечето хора ще се уморят да четат неграмотно написания пост още на първите думи, и съответно вероятността да получиш 'верен' отговор рязко спада.. :whistle:

П.С. представи си, че получиш неясен отговор в същия 'формат' както твоето съобщение - дали ще разбереш нещо от такова обяснение?
offtopic.gif колега извиняваи, но написа цяла страница с критики и кои колко е грамотен ок сгласен см но поне да беше дал коментар по темата вместо само да критикуваш thumbdown.gif

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 06 Юни 2013 22:18

grishev написа:
slowtraveler написа:Колега извинявай, но по-нечетлив пост рядко се среща wacko.gif

offtopic.gif колега извиняваи, но написа цяла страница с критики и кои колко е грамотен ок сгласен см но поне да беше дал коментар по темата вместо само да критикуваш thumbdown.gif
Гришев, не се нервирай, вярно така се получи като че ли biggrin.gif , но да знаеш от мен, пиши си както искаш, нашият форум не е рестриктивен в това отношение, което винаги ми е харесвало. biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 06 Юни 2013 22:21

grishev написа:smile.gif zdraveite kolegi,misliq ce imam problemi s spirackite na korolata ta vprosami e kogato aftomobilat e v dvijenie pri nat 60 kilometra i pri natiskane na spiracniq pedal se useshta nqkak vo leko prujinirane na
pedala ta mislta mie, dali tova se dlji na ABS ako ima takf ili labavi spiracni aparati krivi diskove ili iznoseni spiracni naklatki nese cuvat hlopaniq ili nqkakvi zvuc
i pri ispolzvane na spirackite i opasnolie aftomobila dase kara v takova sastoqnie.korolla E10 1.6 XLI qponskata zglopka 1996 blagodarq predvaritelno na tezi koito shtese otzovat pozdravi. smile.gif
Според мен или леко криви дискове, или се включва ABS-а, но зависи колко силно натискаш. Най-добре питай в сервиз.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
grishev

Мнение от grishev » 06 Юни 2013 22:52

rolleyes.gif
LEXUS написа:
grishev написа:smile.gif zdraveite kolegi,misliq ce imam problemi s spirackite na korolata ta vprosami e kogato aftomobilat e v dvijenie pri nat 60 kilometra i pri natiskane na spiracniq pedal se useshta nqkak vo leko prujinirane na
Според мен или леко криви дискове, или се включва ABS-а, но зависи колко силно натискаш. Най-добре питай в сервиз.
благодаря колега, за отговора по темата. smile.gif

Аватар
JapCar
Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
Благодарил/а: 7 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от JapCar » 07 Юни 2013 02:04

LEXUS написа:но да знаеш от мен, пиши си както искаш, нашият форум не е рестриктивен в това отношение, което винаги ми е харесвало. biggrin.gif
Offtopic:
Е защо се поощрява такъв вид писане? Във всеки уважаван форум писането на кирилица е задължително...няма никаква причина да се улеснява 1 пишещ неграмотник, а да се затрудняват многобройните четящи. Това не е тинейджърски чат от телефон, а български форум...кирилизирането на всяка клавиатура е елементарно, а има и транслатори.
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010

Публикувай отговор