Прочетох още, че се искало и комплект резервни крушки:
tuk
Ако това е вярно някой да има идея къде се продават такива комплекти за Toyota Авенсис модел 2001 г.

Те това е българина: Може на нас да не ни е добре, но на Вуте трябва да му е злеmaggkrabar написа:хаха, интересно ми е тези, които са с ксенони какво ли ще кажат за задължителния комплект резервни крушки - цени от $50 до $500 на парче
Кой го интересува в България, че не ти трябват!?!?! Това си е още една вратичка за полицаите да си прибират парички!ALTEZZA написа:stiga be, HID krushkite sa bezumno skapi, pak i se predpolaga che shte izdarjat do kraia na jivota na kolata, ot kav zor da si kupuvash rezervni ako naistina ne ti triabvatsth написа: Освен това, който си е купил такава кола няма да му е проблем да си вземе резервни крушки.
По добре си сложи само къси, щото по често се кара на тях.newmiro написа:аз пък искам да сложа на моята Корола, 2001г. модел, да и сложа ксенонови къси, пък ако може и дълги светлини. Това зависи ли от рефлектора или само смяната на крушката ще свърши работа? Пък и ако ми кажете откъде от Варна да си купя такива крушки..) че те ги няма на повечето места, някви по-специални са:) Благодаря предварително:)
1-во държиш се много нахално и арогантно, точно като въпросния Вуте, който споменаваш! Ти си простак!sth написа:Те това е българина: Може на нас да не ни е добре, но на Вуте трябва да му е злеmaggkrabar написа:хаха, интересно ми е тези, които са с ксенони какво ли ще кажат за задължителния комплект резервни крушки - цени от $50 до $500 на парче
Освен това, който си е купил такава кола няма да му е проблем да си вземе резервни крушки.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 5 госта