Колега,виждам че си доста на "ти " с газовите инжекциони. Преди време бях пуснал подобна тема, тъй като имам Корола 1.6 DUAL VVTI 124 к.с. Какво е твоето мнение за газифицирането на този двигател? Има ли някакви особености, които трябва да се спазят,за да работи двигателя безпроблемно и ако може препоръчай с какъв тип ГИ мотора няма да има проблем. Питам тук, защото, в няколко представителства на Тойота съм повдигал този въпрос , и отговорите им са били "Да, няма проблем " и "Ще имате много проблеми ".Къде е истината? Явно специалистите от Тойота, които съм сигурен, че четат този форум им е "много трудно " да отговорят на този въпрос.Bass_Man написа:Няма кой да и сложи АГУ на тази кола в БГ.
Всичко е въпрос на сметка и не може да се каже, че е винаги афтър маркет поставените АГУ и ГИ са некачествени, напротив!alexandargv написа:...
Защо по дяволите човек си купува нова кола, за една кошница пари, и след това тръпне в очакване да й мине гаранцията, за да я сложи на газ!?!?!?!?
Според мен човек трябва да си купува коли според възможностите си и да кара колкото му позволява джоба, но да го прави качествено!...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта