prius 3 написа: Честно да ти кажа не знам как е на Приус 2, но с Приус 3 в градски условия трябва да си голям специалист и да положиш огромно старание, за да докараш разход 7/100.
Може, може - на Приус 2 стига да има желание, може да направи 7, че и отгоре. Когато човек се старае и не знае как да кара, успява laugh.gif Ако не се лъжа, предишния собственик на моята кола ми обясняваше, че под 7 не може да свали с най-икономичното си каране в града. Не го знам как е карал, не беше чувал и за pulse and glide, не го чух да казва да знае за лекото натискане на педала, когато не си нито на бензин, нито на ток, но продължаваш да набираш. Към днешна дата аз съм на 5,6 градско и то защото карам на малки разстояния. Ако карам по-дълго, ще е още по-икономичен.
Scott написа:Най-са ми интересни такива заключения - сменил стар таралясник с нов Приус и първи еколог и радетел за чистотата на въздуха. Ето ти снимка на ауспуха на дизелов таралясник на една година и близо 30к км. Как мислиш, дали пуши и замърсява въздуха? Погледни и твоя ауспух за всеки случай, да не се окаже, че е по-саждив laugh.gif
Проблемът е не в това, че другите са дизели, а твоята Приус, а че те са по-стари ...
Тук стигаме отново до написаното от slow преди по-малко от ден, нямам намерение да ти отговарям на идиотските определения и да ти се обяснявам.

Браво за ауспуха, дано има все повече, които не димят като комин на ТЕЦ.