биалетки

Аватар
Petar

Re: биалетки

Мнение от Petar » 20 Ное 2012 16:43

PESHO OT MARS написа:
Petar написа:Дане отварям нова тема и мисля тук дасе вмъкна и аз . От лявата задна страна се чува от време на време едно почукване заведох колата на оглед и единственото което откриха е малко понацепен тампон на стабилизиращата щанга ,като ме увериха че от тези тампони неможела да почуква ако било от тях трябвало постояно да почуква дали е вярно това.Другото което нее проверявано са биалетките дали от тях може отвреме на време да почуква или и при тях, като са заминали трябва постояно да почукват .
Не е зле да кажеш все пак и каква кола става въпрос. Ако е за Карина може и да е от накрайниците на задните регулируеми щанги. Тази кола страда само от биалети и тези смотани накрайници (при Корола са нерегулируеми и заради това са доста по-здрави).
За Авенсис 1 става дума

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 20 Ное 2012 16:53

Petar написа:
PESHO OT MARS написа:
Petar написа:Дане отварям нова тема и мисля тук дасе вмъкна и аз . От лявата задна страна се чува от време на време едно почукване заведох колата на оглед и единственото което откриха е малко понацепен тампон на стабилизиращата щанга ,като ме увериха че от тези тампони неможела да почуква ако било от тях трябвало постояно да почуква дали е вярно това.Другото което нее проверявано са биалетките дали от тях може отвреме на време да почуква или и при тях, като са заминали трябва постояно да почукват .
Не е зле да кажеш все пак и каква кола става въпрос. Ако е за Карина може и да е от накрайниците на задните регулируеми щанги. Тази кола страда само от биалети и тези смотани накрайници (при Корола са нерегулируеми и заради това са доста по-здрави).
За Авенсис 1 става дума
А тези накрайници неса ли самите втулки на тези щанги ?Защото ако са те теги гледаха и казаха ми чеса здрави

PESHO OT MARS

Мнение от PESHO OT MARS » 20 Ное 2012 17:52

Да втулките са но имай в предвид че на Карината не тракаха постоянно например като по павета а само при по-сериозен удар. Отделно на това е хубаво да се огледа амортисьора, макар че там като стане белята си трака постоянно.
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 20 Ное 2012 17:58

PESHO OT MARS написа:Да втулките са но имай в предвид че на Карината не тракаха постоянно например като по павета а само при по-сериозен удар. Отделно на това е хубаво да се огледа амортисьора, макар че там като стане белята си трака постоянно.
Да мерси за отговорите
Амортисьорите съм ги сменил скоро.При мен почуква само при леки неравности и с малка скорост .Мисля че остана само биалетката да проверя

todor87

Мнение от todor87 » 20 Ное 2012 20:10

Petar написа:
PESHO OT MARS написа:Да втулките са но имай в предвид че на Карината не тракаха постоянно например като по павета а само при по-сериозен удар. Отделно на това е хубаво да се огледа амортисьора, макар че там като стане белята си трака постоянно.
Да мерси за отговорите
Амортисьорите съм ги сменил скоро.При мен почуква само при леки неравности и с малка скорост .Мисля че остана само биалетката да проверя
Това почукване има голяма вероятност да е от новите ти амортисьори.Това неозначава,че са изпуснали но се случва така да притропват при малка скорост и леки неравности-най-вече по паваж.
Auris 2.0 d-4d SOL 1AD-FTV 2009 - бивша
Skoda Superb Combi 2.0 TSI DSG 2016 - настояща
Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 2016 - настояща

Публикувай отговор