Всъщност ти си прав за себе си.
Карай си с ментаците щом те кефят.
Сигурно и крушките си пригаждаш към по-евтините фасунки, защото както всички знаем по-евтините фасунки светят по-силно biggrin.gif
А и гумите регерат са по-бързи...
Toyota Auris 2010
незнам , с "евтини фасунки " каквото и да значи това опит нямам
ама щом казваш че светели по-силно сигурно си пробвал и си прав
Гумите ми са Яокохама ( японски регенерат ) biggrin.gif
И ти ще замлъкнеш като Лексуса като видиш така наречените стелки " ментаци"
ама щом казваш че светели по-силно сигурно си пробвал и си прав

Гумите ми са Яокохама ( японски регенерат ) biggrin.gif
И ти ще замлъкнеш като Лексуса като видиш така наречените стелки " ментаци"
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
така е пич.
Извинявам се за което.
Ако ще се дърляме със свинкса ще го правим като ЛС
Извинявам се за което.
Ако ще се дърляме със свинкса ще го правим като ЛС
Иво - 0888008875
studioivo@mail.bg
studioivo@mail.bg
Re:
Az neznam no ot dneska imam Auris 1.33vvt nesam vpechatlen ot dvigatelia prosto kato pusna klimatika i se chudi dali da tragne ili da spre a i uzvochaveneto e pod vsiakakva kritika iztinata e Skoda Supeb imam e ot dve godini 2.5tdi razhod gradsko7na 100 biggrin.gifGeorgepetrov137 написа:От една седмица имам същата но бензин 1.33. За двигателя нищо не мога да ти кажа. Много съм доволен от управлението и поведението и на пътя, стабилна е на завоите с висока скорост, без да се накланя. Малко ме разочарова качеството на пластмасите в купето но предполагам се свиква. Останах неприятно изненадан от липсата на стелки и от високоговорители само на предните врати (за последните ако имаш информация колко струват в Тойота пиши, щото нямам време да отида до сервиза). Но като цяло колата си заслужава няма да съжаляваш, да си я караш безпроблемно
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Toyota Auris 2010
Истината е, че Шкода звучи зле дори като произнасяш марката, а всъщност е зле не само звученето. Като си купиш Шкода си остава завинаги твоя, защото трудно се намира будала, който да я купи и така те е яд мноооого дълго.
По-добре да не си беше купувал Супърба, но щом си го взел веднъж по добре се навивай, че ти харесва, а... ние ще се "мъчим" с Тойотите. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Re: Re:
Ми да беше си взел Авенсис 2.2 D4D да го сравняваш с два и половиновия тракащ ВАГ-овски дизелPepo_74 написа:Az neznam no ot dneska imam Auris 1.33vvt nesam vpechatlen ot dvigatelia prosto kato pusna klimatika i se chudi dali da tragne ili da spre a i uzvochaveneto e pod vsiakakva kritika iztinata e Skoda Supeb imam e ot dve godini 2.5tdi razhod gradsko7na 100 biggrin.gifGeorgepetrov137 написа:От една седмица имам същата но бензин 1.33. За двигателя нищо не мога да ти кажа. Много съм доволен от управлението и поведението и на пътя, стабилна е на завоите с висока скорост, без да се накланя. Малко ме разочарова качеството на пластмасите в купето но предполагам се свиква. Останах неприятно изненадан от липсата на стелки и от високоговорители само на предните врати (за последните ако имаш информация колко струват в Тойота пиши, щото нямам време да отида до сервиза). Но като цяло колата си заслужава няма да съжаляваш, да си я караш безпроблемно