Здравейте,
Търся да закупя автомобил 6+1 места. Предлагат ми Corolla Verso 2006 г. с дизелов двигател. Разбрах, че колата е на 200 000 км, закупена и поддържана в БГ. Утре (вторник, 2.10.2012г.) ще ходя да я гледам.
Интересува ме какви са вариантите за дизел от 2006-а и кой е най- надежден! Какво да гледам при теста на автомобила?
Цената е 10 000 лева.
Благодаря за всяко мнение!
Въпрос за Corolla verso d4d. Спешно!
-
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Въпрос за Corolla verso d4d. Спешно!
И двата дизелови ДВГ - 2,0 и 2,2 Д4-Д са добри. Автомобилът е на прилични години, но километража му е голям и трябва много внимателно да се огледа и по възможност да се направи диагностика. Това, че е каран 200 000 км в БГ е равно като на 300 000 км в Италия, защото тук и пътищата и горивата са отчайващи.
Не по-малко важно е да имаш късмет.
Не по-малко важно е да имаш късмет.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Прав е колегата.
Прегледай предницата и външния вид. Направи й една диагностика. Виж дали не е пребоядисвана заради удар.
Ако продавачът не се съгласи, не я взимай.
Прегледай предницата и външния вид. Направи й една диагностика. Виж дали не е пребоядисвана заради удар.
Ако продавачът не се съгласи, не я взимай.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Здравей,колега аз имам такава Корола.Купих я април месец моята е 2.2 136к.с.Има такъв двигател,но е 178к.с.,всички казват,че този двигател не е за предпочитане.Моята кола е 2007г и беше на 120000км.Колегите са прави ако можеш да я провериш в сервиз ще е най-добре.Огледай спирачните дискове как са,мотора трябва да работи нормално без шумове,притрисания или вибрации.Успех с колата.
Korolla Verso 2.2 D4D 136k.s.
-
Още введнъж Благодаря за помощта!
Не се стигна до сервиз. Колата е в представителство на Тойота, където ми потвърдиха, че двигателя е в отлично състояние.
Обаче... може би съм твърде суетен, но вътре беше страшна кочина. Карам ауди А4, 1997 г. и отвън и отвътре моята изглежда в пъти по- добре.
Седалката на шофьора- изпокъсана, а пластамасовия блок под лоста за скоростите- напукан.
Казаха ми, че е с климатроник, но не е. Или накратко- голямо разочарование.
Продължавам с търсенето на такова чудо, но с предпочитания от мен бензинов двигател- 1.8.
Не се стигна до сервиз. Колата е в представителство на Тойота, където ми потвърдиха, че двигателя е в отлично състояние.
Обаче... може би съм твърде суетен, но вътре беше страшна кочина. Карам ауди А4, 1997 г. и отвън и отвътре моята изглежда в пъти по- добре.
Седалката на шофьора- изпокъсана, а пластамасовия блок под лоста за скоростите- напукан.
Казаха ми, че е с климатроник, но не е. Или накратко- голямо разочарование.
Продължавам с търсенето на такова чудо, но с предпочитания от мен бензинов двигател- 1.8.
Здравей,колега brazileiro аз сега видях,че си търсиш кола 6+1.Все пак ти сам трябва да си прецениш за какво точно ти трябва такава кола.Аз преди да взема Версото,карах Рено Еспейс 96г.и искам да ти кажа,че това наистина е ван.Карал съм и Фоксваген Шаран ,докарах го на един приятел от Германия.За него също мога да кажа,че е ван.Версото е ван само да можеш да си вземеш ДДС-то.Обема вътре е може би колкото едно комби.За вървенето няма какво да ги сравнявам,защото Еспейса беше бензи-газ.Ти сам трябва да прецениш какво търсиш.дано съм ти бил полезен.
Korolla Verso 2.2 D4D 136k.s.
-
1. Да, заради ДДС-то търся такъв автомобил, иначе предпочитам Авенсис Комби.
2. Версото наистина изглежда като комби и това ме привлича в този модел. Шаранът прилича на автобус
2. Версото наистина изглежда като комби и това ме привлича в този модел. Шаранът прилича на автобус