Колеги здравейте,
Това е моята първа тема във вашия скромен форум.
Надявам се проблема, който се появи при мен да се е срещал и при някой друг за, да помогне.Та проблема ми е следния-С ключа отключвам колата -мигачите святкат 2-3 пъти, но като искам да заключа и колата не одумва.С ключ в ключалката на ръка -проблеми няма ,заключва се .
Замерих прекъсвача на ключа който е за заключването(разглобих го) -проблем няма.
Пробвах един номер-дадох на контакт и задържах заключването за около2-3 секунди и ключалките щракна 2 пъти.Не знам какво означава това , но за мен означава ,че на ключа и по-специално на копчето за заключване му няма нищо.
Къде е проблема колеги , кажете моля някой ако се е сблъсквал с този проблем.
Ако пък някой знае нещо за настройка на ключове за този модел моля да сподели.Може да се оправи проблема все отнякъде.
Мерси предварително!
Проблем с централно на Корола99г. Не заключва от ключа
-
-
Ама разбира се , как не се сетих да сменя батериите с нови.Имам 2 коли освен тойотата и като ми се изтощят батериите на дистанционните започват всичките копчета да не чуват, не само това на заключването.
А тука само на заключването не ще да се разбере с колата.Дали ще е от батериите.
А тука само на заключването не ще да се разбере с колата.Дали ще е от батериите.
Тойота Корола 99г 1,6
-
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
+1Rudy написа:Че ти що мислиш, че форума е у такова състояние - скука...

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!