Toyota Yaris 2008- питания
Toyota Yaris 2008- питания
Здравейте колеги,
предстои ми да си купя Ярис 2008г., бензин, с доста глезотии. Колата е с ръчна 5-степенна кутия. Имам следните въпроси:
1. Този двигател 1,3 или 1,33 vvt-i е? Има ли някаква съществена разлика между двата мотора?
2. Има ли нещо по електрониката на този модел, което често дефектира (това с цифровото табло по средата ме кефи, но цялата тая електроника малко ме плаши).
П.П: До този момент не съм имал Тойота и ако сметнете, че има и друго важно за този модел ще се радвам да го споделите.
предстои ми да си купя Ярис 2008г., бензин, с доста глезотии. Колата е с ръчна 5-степенна кутия. Имам следните въпроси:
1. Този двигател 1,3 или 1,33 vvt-i е? Има ли някаква съществена разлика между двата мотора?
2. Има ли нещо по електрониката на този модел, което често дефектира (това с цифровото табло по средата ме кефи, но цялата тая електроника малко ме плаши).
П.П: До този момент не съм имал Тойота и ако сметнете, че има и друго важно за този модел ще се радвам да го споделите.
Имам такава купена нова. С два ключа е, като единият не управлява дистанционното - само прост ключ е. Според документацията на някои модификации и двата ключа са с дистанционно. Моята е с 6-степенна скоростна кутия и се държи страхотно на дълъг път. Купихме я за градска кола но понякога си я караме и на дълъг път, ако нямаме много багаж. При кротко каране ми дава разход около 4.5.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Вероятно Ярисът ти е лизингов и единия ключ с дистанционното е в Лизингодателя. Комплектът е от 2 мастър ключа и 1 сервизен.cast написа:Имам такава купена нова. С два ключа е, като единият не управлява дистанционното - само прост ключ е. ...
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
Всъщност не е така. След 2007-ма има модификации само с 2 ключа. Един с дистанционно отлючване и един друг. Понякога пак с дистанционно отключване, понякога сервизен. Не знам кога какъв дават, но е така.zi_zi_top написа:Вероятно Ярисът ти е лизингов и единия ключ с дистанционното е в Лизингодателя. Комплектът е от 2 мастър ключа и 1 сервизен.cast написа:Имам такава купена нова. С два ключа е, като единият не управлява дистанционното - само прост ключ е. ...
Re:
Ами на жена ми като купихме япончето-яриса 1.3 64кв 2006г реколта ми го дадоха с два ключа единият командва дистанцинното на алармата откл. и закл. а другият няма бутони по него и дори не сьм го пробвал дали ще запали с него.baba_metca написа:Всъщност не е така. След 2007-ма има модификации само с 2 ключа. Един с дистанционно отлючване и един друг. Понякога пак с дистанционно отключване, понякога сервизен. Не знам кога какъв дават, но е така.zi_zi_top написа:Вероятно Ярисът ти е лизингов и единия ключ с дистанционното е в Лизингодателя. Комплектът е от 2 мастър ключа и 1 сервизен.cast написа:Имам такава купена нова. С два ключа е, като единият не управлява дистанционното - само прост ключ е. ...