Някой да е ходил до Албена тези дни ?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 24 Мар 2012 19:48

desSs написа:на халкидики за 5 нощувки ни смениха чаршафите и хавлиите само два пъти rolleyes.gif за шезлонг и чадър също си плащахме. вечерята беше под всякаква критика...и това голям хотел 4 звезди wacko.gif
Дес, аз говоря за Турция.
Нашите представи за там се оказват доста остарели, За съжаление много по-добри от тези в България на по-ниски цени.unsure.gif
За учудване цените на продуктите в магазините им са по-високи от тук, а храната и напитките, която предлагат в хотелите на на Ол инклузива е много по-богата и вкусна.
Представяте ли си, колко печелят нашите хотелиери?!
Говоря за пет звездни хотели.
Тук да сте виждали някой на безплатния плаж в България да ви предлага по всяко времи докато си лежиш уиски, бира, ракия, сандвичи, кюфтета, картофки със сирене и какво ли още не и всичко това предварително платено в ОЛ Инклузива?
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Мар 2012 21:00

някой по-горе спомена Гърция, затова казвам какви са ми впечатленията. ходих още веднъж, само че в Аспровалта, и повече не мисля да стъпвам там.
виж Турция ми е мерак, ходила съм само веднъж и то на разходка, магазини и кафета, останах доволна от отношението като цяло. а за курортите им също съм чувала само хубави неща.

пък колегата не виждам какво се притеснява за Албена, то такава широка плажна ивица има там, че дори и да е завзело морето част от нея, пак ще има къде да полегне biggrin.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 24 Мар 2012 21:51

desSs написа:някой по-горе спомена Гърция, затова казвам какви са ми впечатленията. ходих още веднъж, само че в Аспровалта, и повече не мисля да стъпвам там.
виж Турция ми е мерак, ходила съм само веднъж и то на разходка, магазини и кафета, останах доволна от отношението като цяло. а за курортите им също съм чувала само хубави неща.

пък колегата не виждам какво се притеснява за Албена, то такава широка плажна ивица има там, че дори и да е завзело морето част от нея, пак ще има къде да полегне biggrin.gif
Ходил съм в Албена три пъти в хотели, които са на първа линия и съм с впечатления, че това е курортът с най-добри показатели за цена- качество за България.
Така че колегата, ако е решил да почива в България на море, това е курортът. :thumbsup:
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

desotodorov

Мнение от desotodorov » 24 Мар 2012 22:40

...Ей ма то, дискусия сте заформили wink.gif ...благодаря ви - в спора се ражда иЗтината cool.gif, аз знам че в Албена е добре - сравнително - щото би могло и по-добре да е - миналата година ходихме - в 3-звезден хотелна пРъва линия, и останахме доволни...само местата за паркиране са малко и си е приключение докато се намърдаш, ама се преживява...с малко дете сме и нещо ме страхува да тръгна към Турция...обаче - ще Дзвънна на колегата Кiki да сподели къде какво и как ползва в Турция...може пък да сменим климата тая година :) wink.gif

Публикувай отговор