Консуматив за резервна гума
Консуматив за резервна гума
Здравейте,
искам да попитам от къде мога да намеря болта за фиксиране на резервна гума /патерица/, защото в момента е свободна и от всяка дупка или вибрация се чува неприятно тропане отзад все едно е някъква каруца.
Благодаря предварително !
искам да попитам от къде мога да намеря болта за фиксиране на резервна гума /патерица/, защото в момента е свободна и от всяка дупка или вибрация се чува неприятно тропане отзад все едно е някъква каруца.
Благодаря предварително !
Ми нямаш безкраен избор.Или по моргите, или в ТМА.Не ми се вярва да е чак толкова скъп този "винт"...Не че не можеш да побългариш захвата на гумата, ама ако е до 20 лева, не знам дали си струва...Не каза каква е колата.Щото при RAV 4,Hilux,Land Cruiser,Hiace и т.н. нещата няма да са 20-ина лева.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
iliq_81 написа:Автомобила е Toyota Avensis II 2.0i Д4 /съвсем скоро е купих/.
В ТМА тази джаджа е 54 лв. Според мен са доста пари за един болт.
Ако бях на твое място щях да измисля нещо със шпилка и голяма шайба, или нещо на този принцип зависимост точно от ситуацията, след като не ти се дават толкова пари .
Или пък набиваш една шпилка в дръжката на голяма отвертка като тая и си ти.

Ето ти друго решение на проблема
http://sholekoff.com/tag/bakelitova-vratka-m8/
http://sholekoff.com/category/plastmasovi-detayli/
Нямате ли въобръжение, бе?
Или купуваш от Бактрейд явор или друга фирма, някакво Фи от полиамид, което ще ти удиса на диаметъра на дупката за главината, даваш го на стругар, да го отреже, колкото ти трябва, пак му набиваш една шпилка и готово.
Ся ептен без труд няма да мине, то е ясно.

Ето ти друго решение на проблема

http://sholekoff.com/tag/bakelitova-vratka-m8/
http://sholekoff.com/category/plastmasovi-detayli/
Нямате ли въобръжение, бе?

Или купуваш от Бактрейд явор или друга фирма, някакво Фи от полиамид, което ще ти удиса на диаметъра на дупката за главината, даваш го на стругар, да го отреже, колкото ти трябва, пак му набиваш една шпилка и готово.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Москвичистите сме вече на изчезване. Сега всеки иска готово от магазина... laugh.gifCuMo написа:...
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
слагаш едни runflat гуми и махаш резервната, крика и т.н. - ще спастиш 54лв. и място ще си освободиш
и повече няма да мислиш кога и каде ще я спукаш

Преди
Corolla 2002 1.6VVTi Linea Sol
Corolla Verso 2006 1.8VVTi Linea Sol
Prius 2008 TSpirit,RHD
BMW 520d F10 2011 Auto,RHD
Сега
BMW 520d F11 2011 Auto, Top of the range,RHD
Toyota Verso-S 2011 TSpirit Auto+Paddle Shifts,Panoramic Roof,Rev Camera,RHD
Corolla 2002 1.6VVTi Linea Sol
Corolla Verso 2006 1.8VVTi Linea Sol
Prius 2008 TSpirit,RHD
BMW 520d F10 2011 Auto,RHD
Сега
BMW 520d F11 2011 Auto, Top of the range,RHD
Toyota Verso-S 2011 TSpirit Auto+Paddle Shifts,Panoramic Roof,Rev Camera,RHD
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
аре стига бе ! Колко по скъпи са рънфлат от обикновените???? Да не говорим че няма разлика ако я пръсне в някоя дупка или излезе бабуна - нова се купува ! Ако иска да я маха купува си компресорче и минимум два броя КАЧЕСТВЕН спрей . Пълни помпи кара вулканизира. Варианта с пръсването в дупка остава без резервна гума - помощ от приятел или репатрак. 5 ЛЕВА ОТ БРИКОЛАЖ БОЛТ 

...ма какво им се чудите в ТМА за 54лева, този болт си е направо евтиния...аз проверявах миналата година за калобрани като за моята...без да вземаме впредвид уговорката им, че се чака поне месец.... ми казаха 180лв...на усмихнатия ми върпрос за всички ли - получих още по усмихнат отговор - за 1 !?!...бааааацееееее.....180лв за нещо, което като производствена цена най-вероятно няма левче...после умножете по 10 - за прекупвач No1, и по още 10 - за следващите - на 100лв/бройката ще дойдат....ама 180...ТОВА само мизерните братя ГЪРЦИ могат да го докарат.
Абсурдна цена е 760 лв. за 4 калобрана...Някой нещо е объркал...Да не би да са ти говорили за калниците?!
Винаги комплект калобрани са стрували около 150 лева за 4-те.Е, без тези за Lexus..Ама и без това са грозни за тази марка.

Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...