Газова уредба за Авенсис 99г. и двигател 7A-FE

Аватар
chopara

Мнение от chopara » 08 Мар 2012 22:56

baivan написа:Газовата при мен е сложена вече от 2 дена, върви добре колата с нея, не усещам разлика от на бензин, но и още не съм я карал на дълго!
Изпълнението много ми хареса, бутилката на мястото на резервната гума е 43 литра, диаметър 60см и височина 20, нито стърчи нито пък е ниска. Пълначката е хваната до теглича отзад и почти не се вижда из под колата.
При двигателя всичко е много подредено, изпарителя до акумулатора, компютъра на газовата е вкаран в купето, заедно с бензиновия са на едно място на чисто и на сухо.
Дълго се чудих къде да е копчето в купето за газовата, а се оказа че имало чудесно място за него на таблото от ляво, между копчето за нивото на фаровете и регулирането на огледалото имаше пласмасова планка и на нейно място сега е копчето, стана направо като фабрично сложено там.
Като се постопли ще направя и някоя снимка дорде всичко е ново :) , ако успея ще прикача и към темата снимките, да има, ако и някой друг с такава Тойота се чуди кое къде да е на ГИ.

Сподели разходът, аз съм с по-малкия 4a-fe лятото дава 8/100 смесен, в студовете не съм го засичал ( ГИ).

baivan

Мнение от baivan » 09 Мар 2012 13:54

E то за разход трябва малко повече време, надявам се 8 на дълго и 10 градско плюс бензина за подгряване. Ако не е толкова ще ходя за донастройка!

baivan

Мнение от baivan » 15 Мар 2012 18:12

На дълго точно 8/100 излиза, градско към 11/100 плюс бензина за подгряването, не знам колко точно е той все още!
Обаче градското е с чести спирания, със студена кола и на къси разстояния и с ниска скорост, така че ми се струва нормален разхода като цяло.

Публикувай отговор