maslo toyota rav 4 2.2 d4d
maslo toyota rav 4 2.2 d4d
zdraveite.imax problemi s dpf-a,dokato ne razbrax 4e imam dpf.predi tova nikoi ot toyota ne mi kaza?vqrno li e 4e masloto za dvigatel s dpf e specialno,a ne kakto za obiknoven d4d?blagodarq 

-
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: maslo toyota rav 4 2.2 d4d
Вярно е-трябва да е АСЕА С3,АРI SM.5W30 по възможност.Марката е без голямо значение,стига да е марка.raka77 написа:zdraveite.imax problemi s dpf-a,dokato ne razbrax 4e imam dpf.predi tova nikoi ot toyota ne mi kaza?vqrno li e 4e masloto za dvigatel s dpf e specialno,a ne kakto za obiknoven d4d?blagodarq
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Демек значи едно, де е твърд значи, че нафтата ти е по-големия проблем, защото тя ще задръсти положението много преди маслото да отдели толкова сажди.... Но като цяло е добре и без ДПФ да ползваш по-нисок сулфатни масла дет вика Джим.... Нооо, проблема все пак за България си остава горивото преди всичко друго... 

-
- Получена благодарност: 2 пъти
Може и BMW LL-01,LL-04,LOW SAPS,.Аз му писах на колегата-трябва да е АСЕА С3.Владо в Пловдив предлага MOTUL 5W30 X-CLEAN+ C3,точно нещо такова му трябва,нищо че е само DPF.И естествено редовно подходяща добавка в дизела,ама там Мечо си е цар.jim_beam написа:нали не е дкат,дпф-а му не е затворен тип,нямаш грижи.по принцип е добре да слагаш масло със следната спецификация>
MB 229.31 или MB 229.51,единиците отзад означават,че маслото е low ash,демек изгаря почти бездимно!