Течност за чистачки
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
малиии днес пробвах да изпръскам стъклото но дърво,замръзнала е течността.май за последно съм доливал чиста водица на някоя бензиностанция есента.отивам да търся спирт да долея,белким помогне.пусти мързел... 
ps:не помогна,ще се чака да пукне пролетта...

ps:не помогна,ще се чака да пукне пролетта...

Последно промяна от jim_beam на 07 Фев 2012 00:20, променено общо 1 път.
- esox hunter
Днес точно даваха един репортаж в обедните новини на бТВjim_beam написа:малиии днес пробвах да изпръскам стъклото но дърво,замръзнала е течността.май за последно съм доливал чиста водица на някоя бензиностанция есента.отивам да търся спирт да долея,белким помогне.пусти мързел...
Ето:
Иначе аз миналата зима така си скъсах нервите с една зимна течност Guard

Преди Gurd-a карах с една на Аретек (мисля се казваше) за -40С не ми замръзваше, но смърдеше ужасно на промишлен спирт или подобно и я разкарах...
А експерименти с такива дет предлагат наливни някакви химии или ми предлагат доливания на течност по бензиностанциите и пр. изобщо не си и помислям да правя...

- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
при последните положителни температури се размрази течността,долях зверска доза спирт и някаква заготовка уж до -30 градуса.след дъжд качулка малко,но...
иначе даже след поне 1-месечно замръзване няма май никакви щети по казанчето,това тойота няма чупене.
нали се оплаквах от крушките на фаровете,ама видях един лексус,дето 10г не му изгарят и си мълча вече.акумулатора и той се държи,корава работа тва тойота...
иначе даже след поне 1-месечно замръзване няма май никакви щети по казанчето,това тойота няма чупене.

нали се оплаквах от крушките на фаровете,ама видях един лексус,дето 10г не му изгарят и си мълча вече.акумулатора и той се държи,корава работа тва тойота...

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Ами, едва ли! Сигурно им е трябвал болт.Raya написа:Справих сеNedkow написа:Сама ще се справишИ разбрах, че са ми свили капачката от болта, с който се крепи рамото. Дали са искали да ми свият цялото рамо на чистачката?

Ти се благодари, че е клеясало рамото и в студа им се е опънало. Но да знаеш, че са си го подготвили.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Ти се благодари,че не са опънали цялата кола.Капачката на болта майната и.Вече пръскат ли пръскалките?zi_zi_top написа:Ами, едва ли! Сигурно им е трябвал болт.Raya написа:Справих сеNedkow написа:Сама ще се справишИ разбрах, че са ми свили капачката от болта, с който се крепи рамото. Дали са искали да ми свият цялото рамо на чистачката?
![]()
Ти се благодари, че е клеясало рамото и в студа им се е опънало. Но да знаеш, че са си го подготвили.