Защо?Instruktor59@yahoo.com написа:.
2. Задействам (издърпвам нагоре) лоста на ръчната спирачка, ако не е бил издърпан.
.
Аз ръчната я ползвам само на баир.
Много си прав, Зи зи!zi_zi_top написа: Не можеш да станеш много добър, колкото и да се учиш, ако не ти е отвътре.
Шофьорлъка си е изкуство
Ако е топло време, няма проблем да си дръпнеш ръчната спирачка и да оставиш така за една нощ да кажем на стръмно.Raya написа:М/у другото, винаги се чудя, когато я оставям под наклон паркирана само на скорост (а аз никога не я оставям на ръчна дори и на много стръмно), ще я заваря ли на същото място?:)))
Ето какво получих на личниCuMo написа: Ако е зима и е студено, не е препоръчително ръчната спирачка да се оставя задействана за дълго време..... - случаите не са един или два на замръзнали ръчни.
Спирам за известно време да чета техническите теми, че ме объркахте и доктор каза да не мисляНито на Селиката, нито на Авенсисите ще им замръзнат задните накладки от задействана ръчна спирачка - дори през зимата.
zi_zi_top написа:, колкото и да се учиш, ако не ти е отвътре.... право в блатото.
http://fakti.bg/avto/29292-saveti-za-st ... t-ot-rusiaПреди завъртането на стартера трябва да се включи на контакт в продължение на 4-5 секунди. Това дава време на бензиновата помпа да подкачи горивото. Докато стартерът върти, педалът на съединителя трябва да бъде натиснат.
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 7 госта