TOYOTA Auris 1,6 2012 Unique+ Няколко дразнещи неща!
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Не отричам че са добри автомобили, ама някой от дразнещите неща си ги има както при обикновените тойоти. Странното е че са почти същитеВладислав написа:Не ме разбирай погрешно - Lexus са страхотни автомобили.От Premium класа те са (от) най-добрите.Просто нямат още историята на други марки от конкурентния клас.Пък и ценово са по-различно ориентирани.Най скъпата е "едва" 400 000 евро...Toyko написа:намекваш че само японската мафия кара Лексус ? biggrin.gif колко скромни хора наистина са тези японци....
biggrin.gif Днес си заключих колата и влязох в един офис... и ми звъннаха че алармата ми пищи. Нещо което май за първи път се случва за година и половина. Излизам... и ха оставил съм си прозореца отворен biggrin.gif
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Бяха ли почнали да пускат писма вътре?Vesko написа:Не отричам че са добри автомобили, ама някой от дразнещите неща си ги има както при обикновените тойоти. Странното е че са почти същитеВладислав написа:Не ме разбирай погрешно - Lexus са страхотни автомобили.От Premium класа те са (от) най-добрите.Просто нямат още историята на други марки от конкурентния клас.Пък и ценово са по-различно ориентирани.Най скъпата е "едва" 400 000 евро...Toyko написа:намекваш че само японската мафия кара Лексус ? biggrin.gif колко скромни хора наистина са тези японци....
biggrin.gif Днес си заключих колата и влязох в един офис... и ми звъннаха че алармата ми пищи. Нещо което май за първи път се случва за година и половина. Излизам... и ха оставил съм си прозореца отворен biggrin.gif
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Ха, що го няма това и в другите Тойоти? Бях забравила Селиката за 3 дни с полуотворен прозорец и като се замисля, дали въобще имат аларма. Но много съм доволна, че пищят когато си забравиш ключовете в колата biggrin.gif.nowyaris написа:Бяха ли почнали да пускат писма вътре?Vesko написа:.. и ха оставил съм си прозореца отворен biggrin.gif
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....
е за това със стъклата (че не са пълно ел и автомат) изядох най-много калай от жена ми. ама тойота да си правят изводите, аз кво съм виновен. опоскали са го нарочно , за да се купуват повече екстри и по горни нива, но за мойта дървена глава маркетингови стратегии няма открити, няма открити, както беше писал Вапцаров (почти де biggrin.gif ) все пак нека бъдем честни и кажем че при тойота поне сигурността присъства изцяло на базово ниво - 9 възглавници, абс, трц, всц... всичко
а не като шкода например - всяка системка идва на следващо ниво хммм е как да не купиш по-горното ако имаш деца особено? немска работа - рогата на кравата - екстра, опашката - екстра.макар да речем волксвагена го изкарваш почти нацяло сега базов...ама си е на цена на шкода с кожа + малко кюлче злато
а не като шкода например - всяка системка идва на следващо ниво хммм е как да не купиш по-горното ако имаш деца особено? немска работа - рогата на кравата - екстра, опашката - екстра.макар да речем волксвагена го изкарваш почти нацяло сега базов...ама си е на цена на шкода с кожа + малко кюлче злато

Веско, знаеш че елементите от пасивната безопасност на автомобила са за еднократна употреба.Познавам човек, който направи три!!! коли тотална щета.За този тип хора може и цвета на еърбеците да има значение при избора на автомобил...Щото ги вижда често...А нормалните хора само могат да се надяват, че няма да им се наложи да се задействат никога.Във всички случаи е по-добре да имаш и да не го ползваш, отколкото да нямаш и да ти потрябва.И това важи не само за възглавниците...
Аааа между другото RX 450h колко възглавници имаше?
Аааа между другото RX 450h колко възглавници имаше?
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
както ти казаха ползва се веднъжVesko написа:Владислав написа: ПП: Имам регистрирано ПТП със около 110-120 с кола без въздушни възглавници...

а за това ПТП надявам се няма трайни последтвия ? мога да ти кажа че преди много години ни блъсна един камион в чужбина и бяхме с много стар тип кола без възглавници явно, майка ми лежа 2 седмици в болницата и си оправя крака после емного време, , баща ми почти си счупи носа а и аз имах леки изкълчвания, с еърбеците резул;тата щеше да е доста по различен
принципно гледах че за по-"сигурна " кола се смята кола поне 1500 кг, еърбеци и греди и ако може да е по-висока, защото има несъотвествие във височините при удар между лека и джип, което е доста досадно, предполагам след време ще задължат сув да имат показател удар на лека кола, така че да мачкат по ниско, както има за пешеходци сега, даже май тойота имат система за снижаване на капака при удар на пешеходец в най -новата си супер технологична колица, която видях някъде в пресата и е като компютър а не кола

-
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
По това време имах "противоударен" телефон сименс S10 Activ, който се беше деформирал от удараnowyaris написа:И си си ударил главата,нали?Vesko написа:Нямам си и идеяВладислав написа:Аааа между другото RX 450h колко възглавници имаше?Нали смятам тази екстра за излишна biggrin.gif
ПП: Имам регистрирано ПТП със около 110-120 с кола без въздушни възглавници...