Гледай преди всичко да има волан и педали колата .. biggrin.gif шегувам се ..margo1117 написа: kakvo trqbva da se gleda kato se kupuva tozi model i nqkoi serviz v plovdiv v koito razbirat ot toyoti no ne ti iskat 500 lv za smqna na maslona jena v nujda
![]()
Виж margo1117 - прояви малко уважение към колегите във форума - тук никой не е на заплата и няма изискване за кирилица, както в мнозинството БГ форуми. Но това не означава, че не ни мъчиш с начина, по който пишеш. Преди да препоръчваш каквото и да било, вземи си прочети поста... Освен това всеки от въпросите ти вече има отговор - ползвай търсачката. Е може да ти ги дадем и наготово - но поне покажи, че го заслужаваш? Това, че си дама и то новодошла не е извинение!margo1117 написа:...
margo1117 написа:blagodarq za otgovora a tiq det sa praqt na interesni parvo da se nauchat da pishat gramotno vtoro kato ne razbirat nishto ot koli po dobre da si traqt i treto ne vijdam shto trqbva da si izbivate tuk kompleksite na drugiq vazpitan gospodin shte preporacham chelnuvane v nqkoi klub po gramatika i pravila na balgarskiq ezik tam moje spokoino da si pokazva znaniqta ta za moqta mashinka ako moje da mi dadete nqkakav adres na nqkoi serviz che sled okolo sedmica gore dolu shte se vzima kolata drugiqt vapros mi e na 7500 ili na 10 000 sme smenq masloto?
Ти подхвана темата за грамотността. И като имаш претенции. И като човек с такива претенции, първо е нужно ти да се изразяваш грамотно и след това да изискваш другите да са такива. Най-малкото, можешеш по една две запетайки да слагаш, но не би. Не си само ти в чужбината, та да нямаш бг букви.margo1117 написа:blagodarq za otgovora a tiq det sa praqt na interesni parvo da se nauchat da pishat gramotno .....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта