problem s cheren pushak

divaka_t

problem s cheren pushak

Мнение от divaka_t » 14 Окт 2011 00:12

moje da se povtariam sajeliavam che pisha na latinica ;
ot edna godina moje i po malko no se opitvam da nakaram kolata mi da spre da pushii i vse do zadunena ylica chistih egr.-a efekta e malak daje i dobavih i interkuler a nimashe kolata e 2000 d4d korola 2003 90c. sega s kulera kolicata vurvi prilichno i to dosta prilichno no rpi karane spokoino na koiatoi skorost pri riazko podavane na gaz ot zad zad men ne moga da vidia kolite chudia se dali e zapushen katalizator ili egr-a mi prave parcheta ili map-senzora a inache vurvii tyrboto sega s kulera naduva okolo 1.4 atmosveri egr mi se opravliava ot vakum ta pitam da go zapusha li ili ne i da mahna li katalizatora ili ne i kak da opravia tova pushene pushaka e cheren kato na star ikarys po bair. blagodarai predvaritelno

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Re: problem s cheren pushak

Мнение от KiLLeR » 14 Окт 2011 01:44

divaka_t написа: tyrboto sega s kulera naduva okolo 1.4 atmosveri
само като предположение не мислиш ли, че тези атмосфери са много? unsure.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

divaka_t

Мнение от divaka_t » 16 Окт 2011 08:34

neznam dali e verna tazi informacia za 1.4 atm.mereno e obiknoven datchik za naliagane no daite nikvo infoo che me pritesniava tova .

divaka_t

Мнение от divaka_t » 03 Ное 2011 21:06

problema s chernia pushak e otsranen premahnah okonchatelno egr-a imah problem s nego kakto vsiaka kola koiato ima takova neshto trudno s m,nogo peripetiii no go mahnah kakto vsichki kazvat che posle svetva chekinga i tova izlugah koito kazva che nemoje da se luje kompa moje samo malko poveche triabva da pomislish .blagodaria za suvetite koito izchetoh biaha dosta kum 100 /200 :thumbsup:

juvefen

Мнение от juvefen » 04 Ное 2011 21:43

Здравей,

Аз съм с Корола но 116 коня и имам същят проблем. Как разбра че е ЕГР - а, и аз го чистих, на диагностика бях и ........

Благодаря преджарително.

divaka_t

Мнение от divaka_t » 09 Ное 2011 20:57

da problema e v egr toi si raboti perfektno no malko poveche e otvoren ot kolkoto triabva i oshte edin problem proporciata gorivo vyzduh e malko razlichna toest problema idva ot tova kakva informacia postupva ot debitomera i map senzora i ot tam se burka cialata rabota ta tova go koregirah s prosti materiali i po nai prostia nachin. yaponcite se se zastrahovali dosta slojno sa go izmisli li tazi tiahna sistema e e kolkoto slojna tolkova i prostichka prosto sa zadali stoinosti vuzduh i gorivo sprimo oboroti na kolianovia val i kogato ima malka promiana svetva chekinga gorivoto go sledi edin datchik za nalaiagane na naftata koito e taka da se kaje ( na reikata toest reiila ) a vuzduha go sledi debitomera negovite stoinosti sa zadadeni oshte po precizno s malko mnogo malki lineini otklonenia v stoinostite ta ideiata e ; ta prez egr da preminava chist vuzduh bez izgoreli gazove no bez da bude zasechen ot debitomera zashtoto pri 1000 oborota sa zadadeni stoinosti tochni kolko da vliza vuzduh i za tozi vuzduh tolkova gorivo ako ima nai malka promiana v tova chekinga svetva. ako si ot burgas eto ti telefona da ti obiasnia na 4 ochi kak stava 0898778879 uspeh :thumbsup:

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 13 Ное 2011 23:24

divaka_t написа:... ta ideiata e ; ta prez egr da preminava chist vuzduh bez izgoreli gazove ...

шунтирането на егр-а не става ли просто чрез запушване,тогава няма да мине нищо повече през него?
защо не обясниш или може би направиш някоя снимка с решението на проблема?
мерси предварително!
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
iceman1234

Мнение от iceman1234 » 14 Ное 2011 15:54

Тук са демонстрирали някакъв модел.

http://www.youtube.com/watch?v=yCzXQ0dVHis

Но пък в коментаритите има спорове, относно до колко е правилно направеното. Някой по-вещ, дали ще може да се изкаже!
D4D & シビック Изображение

divaka_t

Мнение от divaka_t » 14 Ное 2011 19:20

neshto podobno e pri men samo triabva da se spazi edno pravilo da ne se vzima vuzduh mejdu turboto i debitomera kakto e na klipcheto zashtoto debitomera shte go zaseche i pak shte dade greshka da tova s maslenite pari sega go doobrabotvam kato sum napulno gotov shte kacha snimki da moje vseki s tozi problem da pogledne i da go otsrani yspehh kolegi po sadba s tez iaponski koli

divaka_t

Мнение от divaka_t » 16 Ное 2011 22:51

neshto ne mojah da kacha snimka no mojete da poglednete na stenata mi v facebok ( hristin panaiotov)

Публикувай отговор