Търся 16" стоманени джанти за зимните гуми,а никъде няма инфо 16" джанти от Авенсис 2 същите ли са като на Авенсис 3
Който има опит и има инфо да сподели.Става въпрос за сигурни данни,а не за догатки от рода на "може би да,може би не "
Предварително благодаря!
Въпрос за джанти Авенсис 2 и 3 ....
-
- Получена благодарност: 1 път
Обадете се в ТМ. Там има железни джанти със сигурност.krasy k написа:Предварително знам какво ще стане в гумаджийницата - в каталога го няма новия Авенсис,сваляме,мериме,гледаме,съжалявме,че не Ви помогнах ама дай 10лв за труда....
Ами сега.......![]()
И в книжката нищо не са написали....
Отделно може да проверите в Маргел. Хората са коректни и си разбират от работата.
http://www.margel.info/web/lang_bg/%D0% ... 0%BC%D0%B8
Успех !
Re: Въпрос за джанти Авенсис 2 и 3 ....
За да не пускам нова тема, ще подновя тази.
Намерих оригинални стоманени джанти и тасове от Авенсис III. Размера съвпада 5х114,3/60/6 1/2J, като разликата е само в офсета. За моят Авенсис II офсета е 45 докато въпросните стоманени джанти са с офсет 39. От Маргел ми казаха, че при стоманените джанти бил много деликатен въпроса и най-малката разлика може да се окаже решаваща. Тяхното опасение е, че заради разликата в офсета може да закача в апаратите или окачването. Други казаха, че заради по-голямото с 6мм изнасяне навън на джантите можело зимата да се трупа сняг с което да навреди на окачването. И тъй като съм перфекционист и искам всичко да е стоково, въпроса ми е дали според вас тази разлика в офсета ще бъде проблем.
Намерих оригинални стоманени джанти и тасове от Авенсис III. Размера съвпада 5х114,3/60/6 1/2J, като разликата е само в офсета. За моят Авенсис II офсета е 45 докато въпросните стоманени джанти са с офсет 39. От Маргел ми казаха, че при стоманените джанти бил много деликатен въпроса и най-малката разлика може да се окаже решаваща. Тяхното опасение е, че заради разликата в офсета може да закача в апаратите или окачването. Други казаха, че заради по-голямото с 6мм изнасяне навън на джантите можело зимата да се трупа сняг с което да навреди на окачването. И тъй като съм перфекционист и искам всичко да е стоково, въпроса ми е дали според вас тази разлика в офсета ще бъде проблем.
TOYOTA AVENSIS 2.2 D-4D