търся автотапицер да ми тапицира с кожа подлакътника(кутията).
чул съм за един на Горубляне.Ако някой е ходил при него да каже отзиви,цени,качество.
търся автотапицер
търся автотапицер
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC
- lederman
- Получена благодарност: 1 път

и мен много ме дразнеше подллакътника ... само го чистя и след 10 мин. пак гаден.
е какво направих:
вкъщи се търкаляше едно старо кожено сако дето не става за носене....
на 50 метра от жилището ми има тапицер. отидох да видя колко ще иска и направих следният пазарлък-
1) ако от сакото може да се извади достатъчно парче без шевове (сваля се оригиналният плат и се залепва кожата) 30 лева.
2) ако няма достатъчно парче и той ми намери кожа - 70 лева.
3) да се повтори оригиналното шиене на Тойота (с шев по ръба на кутията) и кожа от сакото - 50 лева.
аз избрах 1-вият вариант, кожа имаше достатъчно от сакото.
от 3-тия вариант се отказах защото кожата от сако е доста мека и оригиналният шев на Тойота ще я ослаби, все пак тапицерската кожа е по-дебела и здрава.
човека го направи за 1 ден. оставих му го по обяд и на другия ден по обяд беше готов.
резултата е доста добър и аз съм много доволен. снимки нямам в момента но мога да снимам резултата и да кача.
капака на кутията се разглобява елементарно и му го занесох само него.
от сакото остана половината гръб, ако го искаш и е достатъчно свиркай, харизвам ти го директно

работилницата се намира на ул. Козлодуй между ул. Опълченска и ул. Свищов. и вече има опит с този детайл.
поздрави

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
За подобни услуги използвам тапицер на две преки от нас (кв. Гео Милев близо до зала Уневерсиада), точния адрес е Христо Максимов 31. Гараж с бяла дограма. Работи бързо, евтино и качествено. Правил съм кожения маншон на скоростите и тапицерията на вратите. Станаха страхотно!
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!
Наистина топката на скоростния лост беше ожулена и се беше изтрила, но в сервиза ми я смениха гаранционно.
Какъв цвят ти е кожата от якето.
Ако можеш да снимаш готовата кутия-много ще ме улесниш.
Мерси.
Какъв цвят ти е кожата от якето.
Ако можеш да снимаш готовата кутия-много ще ме улесниш.
Мерси.
На какви цени работи?С твой материал или негов?Nily_p написа:За подобни услуги използвам тапицер на две преки от нас (кв. Гео Милев близо до зала Уневерсиада), точния адрес е Христо Максимов 31. Гараж с бяла дограма. Работи бързо, евтино и качествено. Правил съм кожения маншон на скоростите и тапицерията на вратите. Станаха страхотно!
Материала си е е негов от това, което видях е доста подготвен. Предлага варианти на може би 50 вида плат и още толкова естествена и изкуствена кожа. Маншоните на скоростите и ръчната станаха по- хубави от оригиналните, направи ги за 2 дни - 25 лв. двата. Смяната на плата на вратите ми излезна 35 лв. на врата. Не знам да ли е скъпо спрямо другите майстори, но като видях крайния рзултат забравих за парите biggrin.gifjoro_206 написа:На какви цени работи?С твой материал или негов?Nily_p написа:За подобни услуги използвам тапицер на две преки от нас (кв. Гео Милев близо до зала Уневерсиада), точния адрес е Христо Максимов 31. Гараж с бяла дограма. Работи бързо, евтино и качествено. Правил съм кожения маншон на скоростите и тапицерията на вратите. Станаха страхотно!
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!