търся автотапицер

Аватар
joro_206

търся автотапицер

Мнение от joro_206 » 13 Юли 2011 20:50

търся автотапицер да ми тапицира с кожа подлакътника(кутията).
чул съм за един на Горубляне.Ако някой е ходил при него да каже отзиви,цени,качество.
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 13 Юли 2011 21:25

Жк "Света Троица" бл. 357
Майсторът е добър.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
lederman
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от lederman » 13 Юли 2011 22:19

:) писах в темата ти за климатика сега и тук :))))) сега ако кажеш, че ти е олющена и топката на скоростният лост ......
и мен много ме дразнеше подллакътника ... само го чистя и след 10 мин. пак гаден.
е какво направих:
вкъщи се търкаляше едно старо кожено сако дето не става за носене....
на 50 метра от жилището ми има тапицер. отидох да видя колко ще иска и направих следният пазарлък-
1) ако от сакото може да се извади достатъчно парче без шевове (сваля се оригиналният плат и се залепва кожата) 30 лева.
2) ако няма достатъчно парче и той ми намери кожа - 70 лева.
3) да се повтори оригиналното шиене на Тойота (с шев по ръба на кутията) и кожа от сакото - 50 лева.

аз избрах 1-вият вариант, кожа имаше достатъчно от сакото.
от 3-тия вариант се отказах защото кожата от сако е доста мека и оригиналният шев на Тойота ще я ослаби, все пак тапицерската кожа е по-дебела и здрава.
човека го направи за 1 ден. оставих му го по обяд и на другия ден по обяд беше готов.
резултата е доста добър и аз съм много доволен. снимки нямам в момента но мога да снимам резултата и да кача.
капака на кутията се разглобява елементарно и му го занесох само него.
от сакото остана половината гръб, ако го искаш и е достатъчно свиркай, харизвам ти го директно :)
работилницата се намира на ул. Козлодуй между ул. Опълченска и ул. Свищов. и вече има опит с този детайл.

поздрави :thumbsup:
Поздрави :thumbsup:
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

Аватар
Nily_p
Обратна връзка:

Мнение от Nily_p » 14 Юли 2011 09:31

За подобни услуги използвам тапицер на две преки от нас (кв. Гео Милев близо до зала Уневерсиада), точния адрес е Христо Максимов 31. Гараж с бяла дограма. Работи бързо, евтино и качествено. Правил съм кожения маншон на скоростите и тапицерията на вратите. Станаха страхотно!
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!

Аватар
joro_206

Мнение от joro_206 » 16 Юли 2011 14:49

Наистина топката на скоростния лост беше ожулена и се беше изтрила, но в сервиза ми я смениха гаранционно.
Какъв цвят ти е кожата от якето.
Ако можеш да снимаш готовата кутия-много ще ме улесниш.
Мерси.

Аватар
joro_206

Мнение от joro_206 » 16 Юли 2011 14:51

Nily_p написа:За подобни услуги използвам тапицер на две преки от нас (кв. Гео Милев близо до зала Уневерсиада), точния адрес е Христо Максимов 31. Гараж с бяла дограма. Работи бързо, евтино и качествено. Правил съм кожения маншон на скоростите и тапицерията на вратите. Станаха страхотно!
На какви цени работи?С твой материал или негов?

Аватар
Nily_p
Обратна връзка:

Мнение от Nily_p » 17 Юли 2011 09:39

joro_206 написа:
Nily_p написа:За подобни услуги използвам тапицер на две преки от нас (кв. Гео Милев близо до зала Уневерсиада), точния адрес е Христо Максимов 31. Гараж с бяла дограма. Работи бързо, евтино и качествено. Правил съм кожения маншон на скоростите и тапицерията на вратите. Станаха страхотно!
На какви цени работи?С твой материал или негов?
Материала си е е негов от това, което видях е доста подготвен. Предлага варианти на може би 50 вида плат и още толкова естествена и изкуствена кожа. Маншоните на скоростите и ръчната станаха по- хубави от оригиналните, направи ги за 2 дни - 25 лв. двата. Смяната на плата на вратите ми излезна 35 лв. на врата. Не знам да ли е скъпо спрямо другите майстори, но като видях крайния рзултат забравих за парите biggrin.gif
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!

Публикувай отговор