Добавка XADO?
todor87
Мнение от miLen4o » 03 Юни 2011 20:44
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p ... c5c71daf7f
Мисля ,че ще можеш да добиеш представа дали са добри.
miLen4o
todor87
miLen4o
Мнение от Brigo » 03 Юни 2011 22:34

Hyundai Terracan 2.9 CRDI '06
Brigo
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 03 Юни 2011 23:43

Me4oKyX
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Мнение от Bass_Man » 04 Юни 2011 01:16
Според мен добавка , която предпазва и маже гориво нагнетателния тракт е абсолютно задължителна за всеки един дизел без значение от модел , пробег и тн . Ако се изисква от автомобила да бъде милионник също може да се ползва и добавка за масло .
Също така мисля , че цените на ХАДО и подобните нему добавки са достатъчно достъпни . А и Мечо до сега е бил абсолютно коректен , като търговец и , ка,то съфорумник така , че не виждам какво има да се чудите толкова .
Днес се видях с едни хоорица дето карат някаква дърта Ибиза , която харчи 16-18л/100км градско и си ги кефи . Общо взето хора всякакви .
Bass_Man
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Re: Добавка XADO?
Мнение от jim_beam » 04 Юни 2011 13:20
докато колата е в гаранция не слагай нищо!todor87 написа:Привет на всички.Имам Аурис 2.0д4д от 2години и 2 месеца и сам на 50к.Та,четох разни положителни неща за тази добавка за двигателя и се чудя дали да си сложа?Моля някой,ако има впечатления от нея да даде акъл.
за горивото сигурно има смисъл,но на такива км добавка за двигател?! това не го ли ползваха джамбазите,за да продадат издухана барака на някой балък?!
don't touch a running system!

пс това е тойота ве момче!

jim_beam
todor87
mirott
Мнение от krasy k » 13 Юни 2011 11:29
С тази шибана нафта се чудя дали превантивно да й слагам добавката Бардал. Такава ползвах при Алфа 156 ЖТД и съм доволен.Но все пак Тойотата си е чисто новичка.На Бардал-а никъде не е написано че е противопоказно да се слага на нафтата при нови автомобили.
Вашето мнение ?
Toyota Avensis 2011 2.0 D4D
krasy k
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 13 Юни 2011 12:07

Me4oKyX
Мнение от Dizzle » 13 Юни 2011 12:12
поне до 15-20 000 км нищо не слагай. нека двигателя се разработи както трябва. просто сипвай от по-скъпия дизел на ОМВ, на ЕКО или Ромпетрол.krasy k написа:Моята Тойота Авенсис 2,0 Д4Д е на 1600км !!!
С тази шибана нафта се чудя дали превантивно да й слагам добавката Бардал. Такава ползвах при Алфа 156 ЖТД и съм доволен.Но все пак Тойотата си е чисто новичка.На Бардал-а никъде не е написано че е противопоказно да се слага на нафтата при нови автомобили.
Вашето мнение ?
Lexus IS 250
Dizzle
Мнение от krasy k » 14 Юни 2011 20:40
Мисля,че при Тойота двигателя се монтира вече "разработен" от завода.Някакви такива спомени ми се въртят в главата от разни статии в списанията...Или може би греша....Dizzle написа:поне до 15-20 000 км нищо не слагай. нека двигателя се разработи както трябва. просто сипвай от по-скъпия дизел на ОМВ, на ЕКО или Ромпетрол.krasy k написа:Моята Тойота Авенсис 2,0 Д4Д е на 1600км !!!
Вашето мнение ?
Toyota Avensis 2011 2.0 D4D
krasy k
-
Мнение от scorpion » 15 Юни 2011 09:37
Няма "разработване" на автомобилите масово производство. Коства време, средства, а продукцията трябва да се бълва и реализира ...krasy k написа: ...
Мисля,че при Тойота двигателя се монтира вече "разработен" от завода.Някакви такива спомени ми се въртят в главата от разни статии в списанията...Или може би греша....
scorpion
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru