газова уредба за авенсис 1.8 vvt-i
-
Re: газова уредба за авенсис 1.8 vvt-i
Здравей колега,kumeto13 написа:Здравейте,карам авенсис от един месец и искам да му сложа газова уредба. Някой може ли да ме посъветва каква газова уредба да монтирам на авенсис 1.8 vvt-i, и в кой сервиз(двигател 3zz-fe ili 1zz-fe, а как точна да разбера какъв е двигателя).
Благодаря ви предварително:)
Коя година ти е Avensis-а ,защото ми предстои да купувам един такув 2008 година с 1.8 vvt-i и на всяка цена ще му слагам газов инжекцион?Предполагам че вече си сложил газовото,би ли споделил впечатленията си?
Благодаря предварително!
Здравейте,
Възнамерявам (не съм решил на 100% още) да сложа газ на Авенсис 1.8 VVTi 129 к.с., 2007 г. Клоня към инжекцион на БРЦ, но въпросът ми е трябва ли наистина да се взима омаслител или нещо друго конкретно за този двигател?
Възнамерявам (не съм решил на 100% още) да сложа газ на Авенсис 1.8 VVTi 129 к.с., 2007 г. Клоня към инжекцион на БРЦ, но въпросът ми е трябва ли наистина да се взима омаслител или нещо друго конкретно за този двигател?
Колега, през ден има въпроси за омаслителя и почти винаги отговорът е един и същ ... излишен разход. Ако все пак не те бъркат едни 150-200 лв и допълнителен разход от 30 лв на всеки 10 к км, монтирай си го. Лично мое мнение е по добре тези пари да се вложат в ремонт на глава някой ден ... ако изобщо се наложи.
http://www.fapremove.com
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !