Монтаж на ксенон на Авенсис 1
Монтаж на ксенон на Авенсис 1
Здравейте колеги!
Имам 1 комплект ксенон, така си стои и реших да го сложа на Авенсиса. Но баластите са му от големите и не знам къде да ги закрепя! Знам, че не трябва да се допира до радиатор, капаци на ремъци и т.н.
Някой поставял ли е на този модел 2.0 ТД , да ме ориентирате !
Поздрави
Владимир Гълъбов
Имам 1 комплект ксенон, така си стои и реших да го сложа на Авенсиса. Но баластите са му от големите и не знам къде да ги закрепя! Знам, че не трябва да се допира до радиатор, капаци на ремъци и т.н.
Някой поставял ли е на този модел 2.0 ТД , да ме ориентирате !
Поздрави
Владимир Гълъбов
- Прикачени файлове
-
- P1060949.JPG (82.49 KiB) Преглеждано 1409 пъти
Toyota Avensis 2.0 sedan
Така съм чувал.... Няма ли да се стопи biggrin.gif
П.П.
П.П.
Източник- http://kolatami.com/article.php?aid=5Внимание! Баласта не трябва да се закрепва за радиатора, тръби от охладителната или климатичната система, както и източници на висока температура като изпускателните тръби, както и много близо до пистовия ремък. Съобразете мястото на монтажа да не е изложено на вода, както и да не пречи при редовни манипулации по автомобила, като смяна на масло, ремъци и пр.
Toyota Avensis 2.0 sedan
От 7 месеца съм с ксенон на Авениса и нямям никакви проблеми но ми ги регулираха в Тойота сервиз.Иначе си ги слагах сам с един приятел.vladimmir написа:Така съм чувал.... Няма ли да се стопи biggrin.gif
П.П.
Източник- http://kolatami.com/article.php?aid=5Внимание! Баласта не трябва да се закрепва за радиатора, тръби от охладителната или климатичната система, както и източници на висока температура като изпускателните тръби, както и много близо до пистовия ремък. Съобразете мястото на монтажа да не е изложено на вода, както и да не пречи при редовни манипулации по автомобила, като смяна на масло, ремъци и пр.
Баластите се побраха в ляво до акумулатора и в дясно до казанчето за течността на чистачките.
Слагай и карай.Става като ден пред колата.
Единия баласт го закрепяш на леко изкривена скоба на фиксиращия болт на акумулатора, а от другата страна - до казанчето за водата. А за свалянето - свалят се първо мигачите. Отгоре през гредата с отвертка се натиска един зъб и мигача излиза напред. След това се сваля декоративната решетка, развиват се по винтовете на фара (май бяха два) и на лайсната под фара. фара излиза с дърпане напред.