Леко прискърцване от предницата при завой - Avensis Verso
- Aleksandars
Леко прискърцване от предницата при завой - Avensis Verso
Проблема е, че при завой, се чува леко прискърцване от предницата на колата, но ми прави впечатление, че се чува най-осезаемо при първоначално потегляне, когато колата е студена и нераздвижена (това е субективно усещане). Звука го оприличавам като скърцане което се получава между триещи се гумени елбементи или между гума и нещо друго. Определено, не е от самите гуми.... 

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Има вероятност да е от прокъсани гумени подложки под предните пружини. Пробвай да напръскаш с бяла грес на шпрей в основата на пружините, най-добре при повдигната на крик кола.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- kaloian311
имам подобен проблем, когато е студено времето, при изминаване на първите 2 -3 километра при завой ляв или десен, се чува като тракане на каре, но не е каре. Като измине 2 - 3 километра спира това чукане. В тойота Варна не можаха да ми помогнат, в София също, смятам да пробвам във Велико Търново. Проблемът ми е от ноември 2010 година.
АКО НЯКОЙ ИМА ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ И ГО Е РАЗРЕШИЛ МОЛЯ ДА ПОМАГА. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
АКО НЯКОЙ ИМА ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ И ГО Е РАЗРЕШИЛ МОЛЯ ДА ПОМАГА. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО