съвети нямам- имам препоръки. да дава акъл,който знае нещо по проблема и може да помогне. има и такива хора тукмехаННика написа:Ами добре Dizzle,да чуем твоя тойотски съвет тогава...
Проблем с Превия - не държи на скорост
-
- Благодарил/а: 18 пъти
- Получена благодарност: 23 пъти
Няма компресия,щото му е паднала степента на сгъстяване biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... брей,аз съм могъл да пускам цитати като хората biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.Малко вероятно е да е съединител,аз залагам на клапани-от тях пада компресията,а степента на сгъстяване-басчо да каже за нея...Bass_Man написа:Така де ! Според теб превърта загасения двигател нали така ? Демек няма компресия ( миротт да каже защо) ? А аз те питам сигурен ли си , че двигателя не си държи компресия , а не ти изпуска съединителя и за това да се движи колата !

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Сега си се научил да цитираш по натам ще се научиш и за степента няма страшно няма да те насилваме biggrin.gif !mirott написа: Няма компресия,щото му е паднала степента на сгъстяване biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... брей,аз съм могъл да пускам цитати като хората biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.Малко вероятно е да е съединител,аз залагам на клапани-от тях пада компресията,а степента на сгъстяване-басчо да каже за нея...
-
Да бе да, москвичите. То ако беше така всички московци да са били по деретата по татово време biggrin.gif Как обиди съветската Тойота biggrin.gifDizzle написа:тея съвети ги дават за москвичите. човека иска да оправи проблема,не да не го виждамехаННика написа:Ремонтирай си ръчната спирачка и я ползвай.Тя е точно затова.Не може да очакваш че компресията на един цилиндър ще задържи тоя икарус по наклон.
Ако се съмнявам в съединител ... бих я подпрял с предните колела до по-височък бордюр и ще си покаже ... ако е ОК тогава ... ами ще я обърна обратно на наклона; включена задна скорост с изключен двигател ако се "сурка" надолу ... rolleyes.gi
Според мен е нормално при голям наклон на първа да си "отпуска" по малко. И при мен е така, а колата ми скоро направи 200 000. А според моите наблюдения и други хора имат такъв проблем - ако може да се нарече проблем (дори и тук в форума). В руските форуми също споделят за подобно държание на колите.
Според мен всичко си е нормално, карай и не обръшай внимание, а и све пак кораба ти не е на малко години. За всеки случай дърпай ръчага в баирите.
Според мен всичко си е нормално, карай и не обръшай внимание, а и све пак кораба ти не е на малко години. За всеки случай дърпай ръчага в баирите.