RAV4, разликите между 2 и 3 генерация?
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
procopy написа:1200 не са кой знае какъв зор и дори да не е в началото, после може да се направи тоя мод. Ама... много ме мързи. Едва ли някога ще се сетя, че имам врътка за настройка, пък смятай кога ще седна да я въртя laugh.gif
не при тия няма нужда да въртиш нещо,те сами се настройват според терена,интелигентна работа!

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Бъди сигурен, че поддръжката на Х3-та е по-солена.procopy написа:Абе таковата... май ще е Х3-ка. Вчера карах една, която мислех че ще е доста извън бюджета, съдейки по нивото на оборудване без да знам цената, и ако това е страшната твърда возия, хич не ми е страшна - возил съм се много по-твърдо, това си е направо стегнато-комфортно.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
ами и този избор не е лош,каросерията със сигурност е без грешка,а и обезшумяването е доста по-добро.все пак тази кола е била като нова доста по-скъпа от рав4.
успех при избора!
ps: единственото,което ми е известно от един немец,който има рав+х3 3.0 на жена му-плачеше,че при 100к в движение на аутобана троши турбо.казваше само,че с това раздела бмв приключил за него и го сменил веднага с още един рав.но може да е частен случай знам ли.те и нашите мотори ги знаем къде ги дялат,тъй че...
успех при избора!
ps: единственото,което ми е известно от един немец,който има рав+х3 3.0 на жена му-плачеше,че при 100к в движение на аутобана троши турбо.казваше само,че с това раздела бмв приключил за него и го сменил веднага с още един рав.но може да е частен случай знам ли.те и нашите мотори ги знаем къде ги дялат,тъй че...

-
- Получена благодарност: 1 път
Не знам как стоят нещата в Австрия/Германия относно имиджа който дават автомобилите в семейството, но тук в UK, такъв случай не може да има, освен ако човека не е лизингова компания. Просто този немец не е бил за BMW biggrin.gifjim_beam написа:ps: единственото,което ми е известно от един немец,който има рав+х3 3.0 на жена му...
Така и така сме на темата, дайте, моля, акъл за някой сервиз, където хубавичко да огледат геометрията на жипката. В София това става. Че да не стана горд собственик на някоя челосана... Предпочитам марково неспециализиран сервиз, за да избегна предубедени мнения. Все още не знам кое ще е и без това. Прокрадват ми се леки съмнения, че Х3-ката е срещнала нещо